Murat Dalkılıç'ın Yeni Aşkı Sosyal Medyayı Salladı!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın yeni aşkı ve sosyal medyadaki romantik paylaşımlarıyla gündemde!

Yayınlanma:
Murat Dalkılıç'ın Yeni Aşkı Sosyal Medyayı Salladı!

Merve Boluğur ve Çağla Boz ilişkilerinin ardından sürpriz bir ilişkiye başlayan Dalkılıç, sevgilisi Eda ile yaşadığı anları nazar boncuğu emojisiyle paylaştı. Sosyal medyada büyük ilgi gören çiftin ilişkisi merak konusu oldu.

Ünlü Şarkıcı Murat Dalkılıç Yeni Bir Sayfa Açtı

Türkiye'nin sevilen şarkıcılarından biri olan Murat Dalkılıç, özel hayatıyla yine gündemde. Ünlü popçu, geçen sene Çağla Boz ile aşk yaşadığı haberleriyle konuşulmuş, ancak sessizliğini korumuştu. Şimdi ise Murat Dalkılıç, yeni bir aşka yelken açtı ve sosyal medya üzerinden büyük bir sürpriz yaptı.

Merve Boluğur İle Son Bulan Evliliği Ardından Yeni Bir Sayfa

Dalkılıç'ın özel yaşamı, 2015 yılında uzun süren bir ilişki sonrası Merve Boluğur ile dünya evine girdiğinde büyük bir ilgiyle takip edilmişti. Ancak 2017'de boşanmalarıyla birlikte sessizlikleri başlamıştı.

640xauto-2023-09-19t083357-169-1695101647-916.jpeg

Çağla Boz İle Kısa Süren İlişki Ardından Gelen Sessizlik

Murat Dalkılıç, daha sonra kısa bir süreliğine Çağla Boz ile aşk yaşadı, ancak bu ilişki de uzun soluklu olmadı. Çift, ayrı yollara gitmişti.

Yeni Aşkını Sosyal Medyada Duyurdu

Geçtiğimiz hafta, ünlü şarkıcı arkadaşlarıyla bir akşam yemeğine gittiği sırada çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaşarak yeni aşkının sinyallerini verdi.

Eda İsimli Gizemli Güzel İle El Ele Tutuştu

Dalkılıç, bu paylaşımın ardından, sevgilisi Eda ile birlikte çektikleri romantik bir kareyi daha paylaştı. Eda'nın adı ise bu paylaşımla ortaya çıktı ve çiftin ilişkisi merak konusu haline geldi.

640xauto-2023-09-19t083354-391-1695101644-22.jpeg

Nazar Boncuğu Emojisiyle Heyecanlandırdı

Ünlü popçu, sevgilisiyle çektikleri özel bir pozu nazar boncuğu emojisiyle yayınlayarak takipçilerini heyecanlandırdı.

Sosyal Medyada Büyük İlgi Gördü

Murat Dalkılıç'ın yeni aşkıyla paylaştığı bu romantik poz, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünlü çiftin birlikte geçirdiği keyifli anları paylaşması, hayranlarını sevince boğdu.

İlişkilerini Sosyal Medyada Paylaşmaya Devam Ediyorlar

Murat Dalkılıç ve Eda, birlikte geçirdikleri anları paylaşmaya devam ediyor gibi görünüyor. Şarkıcının özel hayatıyla ilgili merak edilenler, sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşılan bu güzel anlarla aydınlanmaya devam edecek gibi duruyor. Ünlü çiftin yeni aşkı, müzik dünyası ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet