Mustafa Sandal Sevgilisi Melis Sütşurup ile Romantik Anlarını Paylaştı

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, sosyal medya platformlarını aktif bir şekilde kullanarak takipçileriyle paylaşımlarını paylaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen törenle Melis Sütşurup ile dünyaevine giren Sandal, romantik bir paylaşımıyla bir kez daha gündemde.

Yayınlanma:
Mustafa Sandal Sevgilisi Melis Sütşurup ile Romantik Anlarını Paylaştı

Ünlü çiftin mutlu bir şekilde poz verdiği fotoğraf, Mustafa Sandal'ın sosyal medya hesabından paylaşıldı. Bu romantik paylaşım, takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı ve birçok beğeni ve yorum aldı. Çiftin birlikte çekildiği fotoğraf altına, "Birlikte olduğunuz her anın tadını çıkarın", "Harika bir çiftsiniz" gibi yorumlar yapıldı.

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup'un mutlulukları, sosyal medya üzerinden paylaştıkları bu tür içeriklerle hayranlarına yansımaya devam ediyor. Bu romantik paylaşım, ünlü çiftin aşk dolu birlikteliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Sosyal Medya Bu Çiftin Aşkıyla Çalkalanıyor

Ünlü çiftin mutlu evliliklerini sosyal medyada paylaştıkları aşk dolu anlarla sıkça gözler önüne serdiği biliniyor. Bu kez Mustafa Sandal, romantik bir jestle dikkat çekti. Sahilde eşi Melis Sütşurup'a sarılırken çekilmiş bir fotoğrafını, 2.3 milyon takipçili Instagram hesabında paylaştı. Gönderisinin altına şu duygusal mesajı ekledi: "Hayat yolculuğunda yürürken yol arkadaşına kalpten sarılıyorsan, adımlarının çok fazla önemi yok."

Ünlü ismin gönderisi, kısa sürede 6 bine yakın beğeni topladı. Takipçileri gönderi altında "Mutluluğunuz bir ömür boyunca sürsün", "Ne kadar güzel bir çiftsiniz" ve "Harika görünüyorsunuz" gibi olumlu yorumlar yaparak paylaşıma ilgi gösterdi.

Mustafa Sandal’ın Kariyeri

'Beni Ağlatma', 'Jest Oldu', 'Aya Benzer', 'Araba', 'Pazara Kadar' ve 'Aşka Yürek Gerek' gibi unutulmaz hitleriyle 90'lar ve 2000'lerin ilk yıllarına damgasını vuran Mustafa Sandal, aynı zamanda birçok meslektaşına da hit şarkılar vererek müzik dünyasında iz bırakmıştır. İlk evliliğini 2008 yılında meslektaşı Emina Jahovic ile gerçekleştiren ünlü şarkıcı, Yaman ve Yavuz adında iki erkek çocuğu sahibidir. Ancak çift, 10 yıllık evliliklerini Haziran 2018'de anlaşmalı bir şekilde noktalamıştır.

Emina Jahovic ile yollarını ayırdıktan sonra, ünlü popçu Mustafa Sandal, kendisinden 19 yaş küçük olan sosyetik güzel Melis Sütşurup ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup, romantik bir törenle 3 Haziran 2022 tarihinde İtalya'nın başkenti Roma'da dünya evine girmişlerdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet