Nez Demir'den Dilan Polat isyanı!

Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada, son günlerde gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti için tüm ailenin mal varlığına el konulduğunu duyurdu. Bu süreçte Dilan Polat'ın eski ortağı olan Nez Demir'in güzellik merkezleri de etkilendi. Nez Demir sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ''Bütün yetkililere rica ediyorum, beni gözaltına da alabilirler, ifadeye de çağırabilirsiniz, koşa koşa gelirim lütfen" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma:
Nez Demir'den Dilan Polat isyanı!

Dilan Polat ve Engin Polat'a yönelik açılan soruşturma haftalardır Türkiye'nin gündem maddesi olmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz gün başsavcılık konuya dair açıklamada bulunarak ailenin mal varlığına el konulduğunu duyurdu.

Bu zaman diliminde Polatların eski ortağı ve bir dönem yakın arkadaşları olan Nez Demir'in güzellik merkezleri de bu soruşturmada etkilendi. Demir, bu konuyla hiçbir bağlantısı olmadığını söylerken bütün mal varlığına da el konuldu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN İSYAN ETTİ

Nez Demir, dün akşam sosyal medya hesabı Instagram'dan sosyal medyada açıklama yaparak, "Arkadaş kurbanıyım. Yeni şirketlerimin ismi geçen şirketlerle ilişkisi yok, 3 yıl önce olan ortaklıkta da bir sıkıntı yok. Devlet de diyor ki inceleyene kadar tedbirimi bir koyayım. Peki benim buradaki mağduriyetim ne olacak? Servetim yok, el koyulacak bir şeyim yok, böyle şeylerin içinde olmak bile onur kırıcı benim için. Ben bu incelemenin herkesten daha çok hızlı sonuçlandırılmasını istiyorum.

'BENİ GÖZALTINA ALIN'

Bana tedbir geldi 40 yıllık esnaf babama geldi, ben maaş ödüyorum, kira ödüyorum... Bütün yetkililere rica ediyorum, beni gözaltına da alabilirler, ifadeye de çağırabilirsiniz, koşa koşa gelirim lütfen" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet