Nilperi Şahinkaya Sakine Garipoğlu ile Çekilen Fotoğraf Hakkında Yeni Açıklama Yaptı: 'Kimliğini Soramam'

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz günlerde katil Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile çektirdiği bir fotoğrafın ardından Türkiye'nin gündemine oturmuş ve sert bir açıklama yapmıştı.

Yayınlanma:
Nilperi Şahinkaya Sakine Garipoğlu ile Çekilen Fotoğraf Hakkında Yeni Açıklama Yaptı: 'Kimliğini Soramam'

Şahinkaya, olayın ardından gelen eleştirilere cevap vermek amacıyla Magarsus dizisinin galasına katıldı ve konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Olayın hemen ardından gelen tepkiler ve yorumlar üzerine Nilperi Şahinkaya, Sakine Garipoğlu ile çekilen fotoğrafın ardından yaşanan tartışmaları değerlendirdi. Şahinkaya, "Her yanıma gelen kişiden kimlik soramam, bu benim elimde değil. Kimlik sorup fotoğraf çekilmeyen herkesi Google'dan mı kontrol edeceğim?" şeklinde bir ifade kullanarak eleştirilere cevap verdi.

Nilperi Şahinkaya’dan Açıklamalar Bitmiyor

Nilperi Şahinkaya, açıklamasında kişisel olarak herkesi tanıma imkanının olmadığını ve kimlik sorma yetkisi bulunmadığını vurgulayarak, yaşanan olayın üzerinde fazla durulmaması gerektiğini dile getirdi. Ünlü oyuncu, kendisinin sadece istekleri ve talepleri olan bir sanatçı olduğunu ve bu tür durumları önceden kestiremediğini belirtti.

Magarsus dizisinin galasında da konuyla ilgili açıklamalar yaparak kamuoyunu bilgilendiren Şahinkaya, daha fazla polemiğe gerek olmadığını ve gelecekte daha dikkatli olacağını ifade etti. Bu yeni açıklamalarıyla Nilperi Şahinkaya, yaşanan olayın üstüne daha sağduyulu bir yaklaşım sergilemeye çalıştı ve medyanın odak noktasını daha olumlu konulara çekme arzusunu yansıttı.

Sessizliğini Bozdu

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu ile çektirdiği fotoğrafın ardından yaşanan tepkilerin ardından sessizliğini bozdu. Şahinkaya, konuyla ilgili ilk kez açıklama yaparak son noktayı koyduğunu belirtti.

Şahinkaya'nın Sakine Garipoğlu ile çektirdiği fotoğraf sosyal medyada büyük bir tartışma yaratmış ve gündemi meşgul etmişti. Hala yankıları devam eden bu olay nedeniyle Şahinkaya'ya tepkiler gelmişti.

Nilperi Şahinkaya, yaşanan bu olayın ardından sessizliğini bozarak konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, artık konuyu kapatmak istediğini ve bu açıklamanın son olacağını dile getirdi. Sakine Garipoğlu ile olan ilişkisinin doğru anlaşılmadığını belirten Şahinkaya, arkadaşlık durumunu net bir şekilde açıklamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet