O Masterchef All Star'da Elveda Dedi! Birinci Aşamadaki Hata İse Yarışmaya Damga Vurdu!

Masterchef'in son yayınlanan bölümü, nefes kesen eleme anlarıyla izleyicilerin karşısına çıktı.

Yayınlanma:
O Masterchef All Star'da Elveda Dedi! Birinci Aşamadaki Hata İse Yarışmaya Damga Vurdu!

All Star yarışmasında veda eden isim sonunda belirlendi. Ancak akıllarda kalan en büyük detay, birinci aşamada Alican'ın yaptığı hata oldu. Masterchef sahnesinde yaşanan bu unutulmaz anlar, yarışmanın heyecanını bir kez daha zirveye taşıdı.

Duygusal ve zorlu anların bir araya geldiği eleme gecesi, yarışmacıların hünerlerini sergilediği bir program oldu. Ancak bu gecede, özellikle Alican'ın birinci etapta yaptığı hata ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Masterchef'de yaşanan bu önemli olaylar, programın takipçileri ve izleyicileri tarafından yakından merak ediliyor.

Yarışmada Neler Yaşandı?

Yarışmacılar Masterchef stüdyosunda toplandılar ve iki aşamalı eleme oyununa başladılar. Haftanın en çok konuşulan yarışmacılarından Alican, kendi performansını değerlendirirken, "Burada olmayı hak ediyorum ve bunu içtenlikle söylüyorum. Herkesin hata yapma hakkı var. Burası gerçek bir yarışma ve her an elenebilirsiniz. Bu hafta kötü bir performans sergiledim ancak buradayım ve en iyi şekilde devam edeceğim" ifadelerini kullandı. Sergen ise "Ben burada kaybetmek istedim. Rakiplerim hepsi iyiler, hepsini ciddiye alıyorum" şeklinde duygularını ifade etti.

Yarışmanın devamında yarışmacılara yaratıcı tabaklar hazırlamaları için şeftali verildi. İlk turda çıkabilmek için yarışmacılar arasında yoğun bir mücadele yaşandı.

Danilo şef, yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti: "Bir kişi ne yazık ki büyük bir hata yaptı. Bu kişi, eleme gecesinde yapmaması gereken bir hatayı maalesef gerçekleştirdi. Evet, Alican, maalesef bu kişi sensin. Senin tabağın ocakta, sıfır saydıktan sonra sıfır dediğinde hatta tezgahta değil."

Daha sonra şefler, yarışmacıların yaratıcı tabaklarını değerlendirmeye başladı. Oyunun birincisi Sergen olurken, ikinci tura kalmadan yeni haftaya devam eden isimler Azize ve Esra oldu.

Elenen İsim Belli Oldu

Son dörtlüde yer alan yarışmacılar; Alican, Rıfat, Sefa ve Ayaz, Somer şefin tabağını yapmaya çalıştılar. İlk olarak yarışmadan çıkan isim Alican oldu. Diğer yarışmacılar arasında ise Sefa'nın yarışmaya devam edeceği açıklandı.

Masterchef sahnesinden ayrılan yarışmacı, Rıfat oldu. Rıfat, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: "Hepinizi gerçekten çok seviyorum. Bu yarışmaya katılmak benim için büyük bir keyifti. İnanılmaz bir ekiple birlikteydim. Buradan mutlu bir şekilde ayrılıyorum. Üzgün olmamın nedeni, beklentilerini karşılamak istediğim insanlar vardı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet