Özcan Deniz 10 tane korumayla Alaçatı sokaklarında!

Özcan Deniz, oyunculuk yapacağı Kızıl Gocalar dizisinin çekimleri için İzmir Alaçatı'da... Alaçatı sokaklarında 10 tane korumayla gezen ünlü oyuncu sosyal medyada gündem oldu.

Yayınlanma:

Ekranların sevilen oyuncusu Özcan Deniz, Kızıl Goncalar dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizinin çekimleri için İzmir Alaçatı’da olan ünlü oyuncu, peşinde 10 koruma ile gezerken kameralara yansıdı. Deniz’in bu halleri sosyal medyada gündem olurken “şimdi daha çok dikkat çekiyor” yorumları yapıldı.

ON KORUMAYLA GEZERKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Birçok dizi ve filmde rol alan, onlarca şarkısı olan Özcan Deniz yeni bir proje ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun zamandır televizyon ekranlarında uzak olan Deniz, Kızıl Goncalar dizisi ile kaldığı yerden devam etme kararı aldı. Başrolünü Özgü Namal ile paylaşacak olan Özcan Deniz, İzmir Alaçatı’da on koruma ile gezerken görüntülendi.

yeni-proje-1-004.jpg

Bir yandan konserlere koştururken bir yandan da tatil yapmaya çalışan Özcan Deniz, son olarak İzmir’deki hali ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

yeni-proje-002.jpg

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Özcan Deniz’in, Alaçatı sokaklarında on koruma ile gezerken çekilen görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları görüntüler ile ilgili "Klip çekiyor herhalde", "Kendi şahsi koruması değil. Bir mekanın korumaları", "Yanında 10 koruma olmasa daha az dikkat çekerdi", "Tek başına gezse daha iyiydi" yorumlarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet