Özcan Deniz'in Eşi Samar Dadgar Hamile!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, İranlı modacı Samar Dadgar ile yaptığı evlilikten büyük bir mutluluğa yelken açıyor. Özcan Deniz'in daha önceki evliliğinden bir oğlu bulunuyor ve şimdi ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşıyor.

Yayınlanma:
Özcan Deniz'in Eşi Samar Dadgar Hamile!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, İranlı modacı Samar Dadgar ile evliliğinden sonra ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşıyor. Samar Dadgar'ın hamile olduğu haberi, çiftin mutluluğunu artırdı. Özcan Deniz, sahne kariyerine devam ederken ailesine yeni bir üye katmanın sevincini yaşarken, eşi Samar Dadgar'ın sağlığını ön planda tutuyor. Bu güzel haberle birlikte Özcan Deniz'in sahne kariyeri ve aile hayatı merakla takip ediliyor. Özcan Deniz ve Samar Dadgar çiftine sağlıklı bir bebek dileklerimizle.

Özcan Deniz Ekranlara Geri Dönüyor!

Özcan Deniz, oyuncu Özgü Namal ile başrolünü paylaşacağı yeni bir diziyle ekrana dönüş yapacak. Sahne kariyerine de devam eden Deniz, geçtiğimiz akşam Kıbrıs'ta sahne aldı ve 2 saat boyunca hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

ozcan-denizin-hamile-esi-samar-dadgara-izin-cikmadi-a5cb1850-w1200xh1496.jpg

Özcan Deniz Ailesine Bir Yenisi Daha Katılıyor

Bu mutlu dönemde Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar'ın hamile olduğu haberini öğrendik. Samar Dadgar'ın hamileliği nedeniyle uçak yolculuğu yapamadığı ve bu yüzden Özcan Deniz'in sahne programının iptal edildiği belirtildi.

Özcan Deniz, sahne performanslarına büyük bir tutkuyla devam ediyor ve hayranlarına unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Ayrıca, ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan Deniz, ailesine yeni bir üye katmanın heyecanını taşıyor.

Özcan Deniz ve Samar Dadgar çiftini bu mutlu dönemlerinde tebrik ediyor ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmelerini diliyoruz. Bu güzel haberle birlikte Özcan Deniz'in sahne kariyeri ve aile hayatı hakkındaki gelişmeleri heyecanla takip etmeye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet