Rapçi Uzi'nin ev sahibinden bomba gibi bir iddia! Kirayı ödemeden kaçtığını söyledi!

Son yıllarda şarkılarıyla gündemden düşmeyen rapçi Uzi ile ilgili ev sahibinden bomba gibi bir iddia gündeme düştü. Rapçi Uzi'nin ev sahibi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, şarkıcının 4 aylık kirayı ödemeden kaçtığını ifade etti.

Yayınlanma:
Rapçi Uzi'nin ev sahibinden bomba gibi bir iddia! Kirayı ödemeden kaçtığını söyledi!

Son dönemin dikkat çeken rapçilerinden biri de Uzi. Son dönemde Aleyna Tilki ile de ilişkisiyle daha da popüler olan Uzi'nin 2022 yılında Türkiye'nin en çok dinlenen şarkıcılarından olması dikkat çekmişti.

Rapçi Uzi şimdi başarısıyla değil hakkındaki iddia ile gündemde. Uzi'nin ev sahibi 4 aylık kirasını ödemediğini ve evi bu şekilde bırakıp kaçtığını iddia etti. Ev sahibi Elif Obadan şunları yazdı:

"2022 yılında TR’nin en çok dinlenen sanatçısı (!) Uzi’nin 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığı ve çilingirle girebildiğimiz, Bomonti Anthill’deki dairemizin durumu. Muhatabımız olan prodüktörünün de sırra kadem basmış olması içler acısı. Belki utanırlar!"

UZİ'DEN HEMEN AÇIKLAMA GELDİ

Uzi'den ise açıklama gecikmedi.

Rapçi açıklamasında "Kontratım var evime nasıl izinsiz giriyorsun? Usulsüz yaptığın kira artışını susun diye ödediğim dekontlarıyla beraber bu görüntüleri yargıya taşıyalım o zaman?" dedi.

Ev sahibi paylaşımdan sonra hesabını kapattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet