Seda Sayan'ın Oğlu Oğulcan Engin İle İlgili Paylaşımı Olay Oldu! Aradaki Buzlar Eriyor Gibi Görünüyor

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Seda Sayan'ın hayatına giren genç müzisyen Çağlar Ökten ile evlenmesinin ardından, oğlu Oğulcan Engin ile arasında soğuk rüzgarlar esmişti. Ancak Seda Sayan, annelik duygularının gücüyle bu buzları eritmeye karar vermiş gibi görünüyor.

Yayınlanma:
Seda Sayan'ın Oğlu Oğulcan Engin İle İlgili Paylaşımı Olay Oldu! Aradaki Buzlar Eriyor Gibi Görünüyor

Sayan, sosyal medya platformunda oğlu Oğulcan Engin'in doğum gününü özel bir paylaşımla kutladı. Bu özel paylaşımda Sayan, "Gözbebeğim" ifadeleriyle seslendiği oğluyla birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı paylaştı. Bu samimi anı yakalayan fotoğraf, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile olan bu içten ve duygusal paylaşımı, anneliğin ve aile bağlarının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Oğluna duyduğu sevgi ve bağlılık, sosyal medya kullanıcılarının da takdirini kazandı. Seda Sayan'ın bu özel paylaşımı pek çok kişi tarafından da ilgi gördü.

Annesinin Düğününe Katılmamıştı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Seda Sayan, Sinan Engin ile olan evliliğinden Oğulcan Engin adında bir oğul sahibi oldu. Ancak Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile evlendikten sonra, oğlu Oğulcan Engin ile arasında mesafe oluştu. Bu durum, Sayan'ın oğluyla ilişkisinde bazı gerilimlere sebep oldu. Hatta nikah töreninde Oğulcan Engin'in bulunmaması, dikkatleri çekti. Bazı iddialara göre Engin, bu duruma tepki gösterdi. Seda Sayan, oğlunu yanında görmek istemesine rağmen Oğulcan Engin, düğüne katılmadı.

adsiz-tasarim-2022-08-30t165307570.webp

Ancak zamanla aralarındaki buzlar eriyor gibi görünüyor. Seda Sayan ile Oğulcan Engin arasındaki ilişki tekrar düzelmiş gibi. Ünlü şarkıcı, Oğulcan Engin'in doğum günü vesilesiyle sosyal medya hesabından özel bir paylaşım yaptı. Sayan, Instagram sayfasında oğluyla birlikte çektirdiği fotoğrafları yayınladı ve "İyi ki doğdun gözbebeğim, sağlıkla yaşa canım oğlum. Allah'ım esirgesin seni kalbim" şeklinde duygusal bir notla paylaştı.

Seda Sayan'ın bu samimi ve içten paylaşımı, anne-oğul ilişkisinin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Oğulcan Engin'in doğum günü vesilesiyle yapılan bu özel paylaşım, aralarındaki bağın yeniden güçleneceğine işaret ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet