Seray Kaya ve Mert Demir Aşk İddiaları Magazin Gündemini Sallıyor!

Ünlü oyuncu Seray Kaya, 'Kadın' dizisinde canlandırdığı 'Şirin' karakteriyle adını duyurduktan sonra, özel hayatıyla magazin gündeminin odağında yer aldı. Son günlerde Cihangir'de görüntülenen Kaya'ya, müzisyen Mert Demir'le aşk yaşadığı iddiaları soruldu. Bu iddialar, hayranlarını ve medya takipçilerini heyecanlandırdı.

Yayınlanma:
Seray Kaya ve Mert Demir Aşk İddiaları Magazin Gündemini Sallıyor!

Magazin dünyasının yakından takip ettiği bu gelişme, Seray Kaya ve Mert Demir arasındaki ilişkinin gerçekliğini merak edilen bir konu haline getirdi. Ancak, henüz herhangi bir resmi açıklama yapılmamış olması nedeniyle çiftin ilişkisi hakkında kesin bir şey söylemek mümkün değil. Özel hayatlarına dair her ayrıntı merak konusu olsa da, Seray Kaya ve Mert Demir'in ilişkisi hakkındaki gerçekleri öğrenmek için daha fazla zaman ve bekleyiş gerekebilir.

Seray Kaya’dan Gece Gezmeleri

Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu ile Cihangir'de Buluştu: "Hasret Giderelim İstediğimiz Bir An" Ünlü oyuncu Seray Kaya, geçtiğimiz akşam Cihangir'de oyuncu arkadaşı Gökçe Eyüboğlu ile bir araya geldi. Basın mensuplarının merakla beklediği soruları yanıtlayan Kaya, "Gökçe ile çok özlemiştik. Buluşup, hasret giderelim istedik" şeklinde konuştu. Yaz sezonunu dinlenerek ve tatil yaparak geçirdiğini belirten Kaya, "Mısır ve Alaçatı'ya gittim. Özellikle Mısır gayet keyifli geçti" açıklamasını da ekledi.

Yaptığı Açıklamalarla Gündemden Düşmüyor

32 yaşındaki ünlü oyuncu Seray Kaya, son günlerde yaptığı açıklamalarla magazin gündemine damgasını vurdu. Seri katil rolünde oynamak istediğini dile getiren Kaya, bu tarz rollerde yer almanın kariyerindeki önemli bir hedef olduğunu söyledi. Özellikle Pınar Deniz'in bir proje içerisinde seri katil rolünü başarılı bir şekilde canlandırmasını örnek gösteren Kaya, bu tür rollerin oyunculuk yeteneklerini farklı yönlerden ortaya koyma fırsatı sunduğunu ifade etti. Umarım en yakın zamanda böyle bir rolde izleyicilerin karşısına çıkmayı başarır ve hayalini gerçekleştirir.

Seri katil rolündeki isteğinin yanı sıra, ünlü oyuncunun özel hayatı da merak konusu oldu. Müzisyen Mert Demir ile aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili basın mensuplarının karşısına çıkan Kaya, "Hayırlı olsun diyelim mi?" sorusuna esprili bir şekilde "Arkadaşlar çok teşekkür ederim, çok güzel bir röportajdı" cevabını verdi. Bu açıklamalarıyla Kaya, aşk hayatına dair net bir şey söylemekten kaçınarak gizemini korudu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet