Seren Serengil: Arkadaşının Kocasıyla İşimiz Yok!

Magazin dünyasında son günlerin en çok konuşulan konularından biri, Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın, Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile yaşadığı aşk ilişkisi oldu.

Yayınlanma:
Seren Serengil: Arkadaşının Kocasıyla İşimiz Yok!

Bu bomba haber, magazin gündemini alt üst etti. Seren Serengil ise sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile objektiflere yakalandı ve bu yasak aşk hakkında düşüncelerini paylaştı.

Seren Serengil ve sevgilisi Mustafa Tohma, Nişantaşı'nda alışveriş yaparken kameralara yakalandılar. Serengil, dünya genelinde etkili olan Delta varyantının endişe yaratmadığını söyleyerek, iki yıl önceki Kovid-19 virüsünü köpekleri sayesinde kapmadıklarını dile getirdi.

Seren Serengil, "Hiç korona olmadım" dedi ve köpeklerinin bağışıklık sistemini güçlendirdiğine inandığını ifade etti. "Beni koruyan şey kesinlikle aşım değil, çocukluğumdan beri köpeklerle iç içe oldum ve bu sebeple kanım sürekli mikroplarla savaşıyor. Bu durum da beni koruyor. Köpeklerimden bana bir şey geçmez. İtalya'da bile yedi köpeğiyle yaşayan hamile bir kadın olduğunu biliyorum, o da korona olmamış" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Seren Serengil kalabalıkları sevmediğini ve insanlarla sık temas halinde olmadığını belirtti. Daha çok hayvanlarla vakit geçirdiğini ve onlardan da herhangi bir enfeksiyon kapmadığını vurguladı.

Bizim Defterimizde Böyle Bir Olay Yok!

Seren Serengil aynı zamanda geçtiğimiz hafta Serenay Sarıkaya'nın annesi ile Cansu Tosun'un evli babasının yaşadığı yasak ilişkiyi de değerlendirdi. Bu konuda, "Hem arkadaşlık edip hem arkadaşının kocasına bakmak bizim defterimizde yok" diyerek görüşlerini paylaştı.

Ayrıca, anne ve babaların yaptıklarından dolayı çocukların suçlanmaması gerektiğini savundu. Serengil, bu iki yetişkin insanın çocuklarına zarar vermemesi gerektiğini dile getirdi. "Kaç yıllık evlilikleri var. Dolayısıyla anne babalar bu saatten sonra aşkı meşki bıraksınlar demiyorum ama etraflarına zarar vermesinler. O iki kızın kabahati yok bu işte" dedi.

Seren Serengil'in açıklamalarıyla magazin dünyasında büyük yankı uyandı. İlerleyen günlerde bu konuyla ilgili gelişmeleri merakla bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet