Songül Öden'den Sevindirici Haber Geldi

Ünlü oyuncu Songül Öden, dizi ve sinema projeleriyle sıkça adından söz ettiren bir isim olarak bilinirken, sevindirici bir haberle gündeme geldi.

Yayınlanma:
Songül Öden'den Sevindirici Haber Geldi

Türk dizi ve sinema dünyasının tanıdık ve sevilen yüzlerinden olan Öden'in bebek beklediği haberi ortaya çıktı. Bu güzel haber, hayranlarını mutlu etti.

Tiyatro ile oyunculuk kariyerine başlayan Songül Öden, birçok dizi ve filmde rol alarak tanındı. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı "Gümüş" adlı dizi, onun akıllarda kalmasını sağladı. Şu sıralar daha sakin ve özel bir hayat yaşayan ünlü oyuncu, Arman Bıçakçı ile 2020 Temmuz'unda nikah masasına oturdu. Öden, mutlu haberini yakın çevresine duyurarak anne olmanın heyecanını yaşıyor. 44 yaşındaki oyuncu, bu yeni deneyimiyle mutluluğunu daha da artıracak gibi görünüyor.

Songül Öden Anne Oluyor

Ünlü aktris Songül Öden, televizyon ve sinema projeleriyle sıkça adından söz ettiren bir isimdi. Son zamanlardaki sevindirici haber ise onun anne olma yolunda ilerlediğini duyurmasıdır. Türk televizyonunun tanınmış yüzlerinden olan Öden, hamilelik haberiyle sevenlerini sevindirdi.

Tiyatro ile başladığı oyunculuk kariyerine, birçok dizi ve film projesiyle devam eden Songül Öden, özellikle "Gümüş" adlı diziyle büyük bir çıkış yakalamıştır. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu, 2020 Temmuz'unda Arman Bıçakçı ile dünyaevine girmişti. Hamile olduğunu yakın çevresine duyuran 44 yaşındaki Öden, bu yeni döneme heyecanla adım atıyor.

Kariyerine tiyatro ile başlayan ünlü oyuncu Songül Öden, televizyon ve sinema dünyasında unutulmaz projelere imza atmıştır. Özellikle "Gümüş" adlı dizideki rolü ile geniş kitlelerin beğenisini kazanmıştır. 2020 yılında Arman Bıçakçı ile dünya evine giren Öden, şimdi de bebek haberiyle gündemde bulunuyor.

Hamilelik müjdesini yakın çevresiyle paylaşan 44 yaşındaki oyuncu, anne olmanın mutluluğunu yaşarken, hayranları da bu güzel habere sevinçle karşılık verdi. Songül Öden'in sakin ve mütevazı yaşam tarzıyla tanınması, onu daha da sevilen bir isim haline getiriyor. Oyunculuk kariyerindeki başarılarına anne olma heyecanını da ekleyen Öden, bu yeni döneme mutlu bir adım atmış durumda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet