Survivor All Star 2024'e katılacak 12. yarışmacı belli oldu!

Survivor All Star 2024 için heyecan dorukta! Acun Ilıcalı, yarışmanın 12. yarışmacısını açıkladı. Seda Ocak, Survivor arenasında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. İşte Survivor All Star 2024 kadrosu...

Yayınlanma:
Survivor All Star 2024'e katılacak 12. yarışmacı belli oldu!

TV8 ekranlarında her sezon izlenme rekorları Kuran Survivor yarışması için geri sayım başladı. Survivor All Star 2024'te yarışacak olan yarışmacılar Acun Ilıcalı tarafından tek tek açıklanıyor. Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024'ün 12. Yarışmacısını da duyurdu. Ünlü televizyoncu tarafından açıklanan son isim Seda Ocak oldu. Sosyal medya hesabından duyuran Acun Ilıcalı, "Seda bu sezon All Star’da ve ben de heyecanla onun yarışlarını bekliyorum" ifadelerini kullandı.

SURVİVOR ALL STAR 2024 KADROSUNDA KİMLER VAR?
TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışması bu yıl yine All Star sezonu ile ekranlara gelecek. Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024'te yarışacak isimleri sosyal medya hesabından tek tek Açıklıyor. Şu ana kadar Survivor All Star'da yarışacağı açıklanan isimler şöyle oldu:

“Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi Çamkıran, Yiğit Poyraz, Merve Aydın, Nefise Karatay ve Doğukan Manço'nun ardından Survivor'da yer alacak 12. İsmin Seda Ocak olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet