Teoman’dan İlginç Açıklama! Hayata Dair Yeni Planlarım Var

Ünlü rockçı Teoman, geçtiğimiz günlerde Bebek'te kameralara denk gelerek dikkatleri üzerine çekti. Gazetecilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan sanatçı, hayatında yapmaya çalıştığı değişiklikleri ve kötü alışkanlıklarını azaltma kararını açıkladı.

Yayınlanma:
Teoman’dan İlginç Açıklama! Hayata Dair Yeni Planlarım Var

Gelecekle ilgili planlarına da değinen Teoman, hayatında yeni hedefler olduğunu vurguladı. Bununla birlikte kötü alışkanlıklarını geride bırakmaya çalıştığını ifade eden sevilen sanatçının açıklamaları, sevenlerinin ilgisini çekti.

Rock müziğin sevilen isimlerinden Teoman, Bebek'te bir mekanda görüntülendi ve gazetecilerle sohbet etti. Yoğun konser temposundan yorulduğunu dile getiren 55 yaşındaki sanatçı, konser programını azaltma kararı aldığını açıkladı. Bunu yerine kendine daha çok zaman ayırmayı planladığını da ifade etti.

Teoman’dan Yeni Program

Teoman, konserlerin yoğunluğunun kendisini fazlasıyla yorduğunu belirterek, "Ağustos ayı boyunca tam 10 konser verdim ve bu yüzden çok da yoruldum. Bu nedenle daha az konser vermeyi düşünmekteyim” Kendisine yarı emekli dediğini ifade eden ünlü şarkıcı:” Bundan sonra spor yapacağım, dağa sağlıklı. Hatta bugün yürüyüşe de başladım. Kötü alışkanlıkları da bırakmayı planlıyorum. Çünkü artık hayatla ilgili başka planlarım var" dedi.

Sanatçı, bu kararı nasıl aldığı sorusuna ise şu şekilde yanıt verdi: "Benim neye ihtiyacım var? Ben ne istiyorum? Dedim. İnsan hep daha fazlasına sahip olmak isteyebiliyor. Benim ise pek bir şeye ihtiyacım da yok. Sadece azcık çalışmaya ihtiyacım var. Zaten bu da beni iyi hissettirmekte. Benim için faydalı olduğumu düşünmekteyim. Ama öyle 10 tane konser vermek anlamsız geliyor.”

“Benden Sonra Sahneye Çıkabilirler”

Teoman, sahneye çıkmanın fiziksel ve psikolojik olarak yorucu bir deneyim olduğunu belirtirken, Sezen Aksu'nun sahneleri bırakmasını anlayışla karşıladığını ifade etti ve bir noktadan sonra zaten ihtiyacının da kalmadığını ve Aksu’nun zaten şahane bir kariyeri olduğunu da vurguladı.

Mustafa Sandal'ın Uzi ile yaşamış olduğu sahne krizi hakkındaki sorulara ise, "Benim öyle dertlerim yok. Kim isterse istediği zaman çıksın. Benden sonra da çıkan çıksın. Hatta bana sorularsa, birileri benden sonra çıksın diyorum." şeklinde yanıt verdi.

Teoman'ın bu açıklamaları, sanatçının müziğe ve hayatına dair yeni bir döneme geçiş yaptığını ve kendine daha fazla zaman ayırmayı planladığını gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet