Tuğba Ekinci’den Demet Akalın’nın “Enişteci” Lafına Büyük Tepki

Gülden Karaböcek'in çorbacıda mikrofonu eline aldığı anların görüntüsü, magazin dünyasında bomba etkisi yaratırken, Demet Akalın da konu ile alakalı olarak sessiz kalmadı.

Yayınlanma:
Tuğba Ekinci’den Demet Akalın’nın “Enişteci” Lafına Büyük Tepki

Usta sanatçının geçmişte yaşadıklarını anımsatan Akalın, "Her eniştecinin sonu böyle olsa da izlemeye değer" dedi. Ancak bu yorum, Tuğba Ekinci'nin büyük bir tepki göstermesine neden oldu.

Sosyal medya platformlarındaki çıkışlarıyla adından sıkça bahsettiren Demet Akalın, Gülden Karaböcek'in çorbacı performansını görünce "Acaba tüm enişteci hikayeleri böyle mi sonlanıyor?" şeklinde bir yorum yaptı. Tuğba Ekinci, Demet Akalın'ın Gülden Karaböcek için yaptığı "Enişteci" yorumuna oldukça sert bir şekilde tepki verdi.

Ekinci’den Akalın’a Açık Mesaj: “Dikkat Et! Çok Ayıp Ettin!”

Demet Akalın'ın bu yorumu, Tuğba Ekinci'nin öfkesini uyandırdı ve şarkıcı hemen sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ekinci, "Bu köfte nasıl can verecek” şeklinde yaptığı yorumla Ekinci, Akalın’ın sözlerini eleştirdi. “Kendisini paranın kurtaracağını sanıyor herhalde” diye sözlerine devam eden Ekinci, Akalın’ın yanlış sözler ettiğini de vurguladı.

Gülden Karaböcek’in kızı ile birlikte tüm zorluklara rağmen bugünlere geldiğini ifade eden Tuba Ekinci, Demet Akalın’ın büyük ayıp ettiğini de ekledi. Tuba Ekinci, “eşine yürüyen kişilere mesaj vermek istiyorsan başka bir yol kullansan iyi edersin” gibi ifadelerle de Demet Akalın’ın yapmış olduğu bu yorumu bir kez daha eleştirdi.

Gülden Karaböcek'in Kızı Olayı Aydınlatmıştı

Gülden Karaböcek, Konya'da düzenlenen bir imza günü etkinliğine katıldıktan sonra Yalova'da bulunan bir mekanda sevilen şarkısını seslendirdi. Bu mekanda bir çorbacının tabelasının olduğunu fark eden izleyiciler, "Ünlü sanatçı çorbacıda sahne alıyor mu?" şeklinde yorumlarda bulundular. Ancak, Gülden Karaböcek'in kızı Nur Düzgit, verdiği bir röportajda bu konuyu açıklığa kavuşturmuştu. Düzgit, "Orası aslında bir çorbacı değil, otantik bir mekandı. Annem Konya'dan gelen yoğun istek üzerine bir imza günü düzenledi. Mekan sahibi 'Dilek Taşı'nı playback olarak çalmış, annem de ısrarla eşlik etti. Yani durum çorbacıda sahne almak gibi bir durum değildi" sözleriyle gerçeği dile getirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet