Türkiye'nin Gururunun Abisi de Oyuncuymuş! Şok İsim Bakın Nerede Oynamış

Gizem Örge'nin başarı dolu hikayesi sadece voleybol sahalarıyla sınırlı değil. Ünlü voleybolcu, eski eşi Cavit Çetin Güner ile tanınırken, abisi Hakan Örge ise başarılı bir oyuncu olarak adını duyurdu. Hakan Örge, birçok dizi ve projede önemli roller üstlendi. Bu ailedeki sanat ve spor birleşimi dikkat çekici!

Yayınlanma:
Türkiye'nin Gururunun Abisi de Oyuncuymuş! Şok İsim Bakın Nerede Oynamış

A Milli Kadın Voleybol Takımı, büyük bir başarıya imza atarak 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda zirveye çıktı. Finalde Sırbistan'ı 3-2 mağlup eden "Filenin Sultanları," Türkiye tarihindeki ilk Avrupa Şampiyonası zaferini elde etti. Bu muhteşem başarıda büyük bir pay sahibi olan isimlerden biri de takımın libero oyuncusu Gizem Örge oldu.

Gizem Örge’den İnanılmaz Bir Performans

Milli voleybolcu Gizem Örge, turne boyunca sergilediği olağanüstü performansla takımının başarısında büyük rol oynadı. Gizem Örge, final maçının ardından duygusal bir açıklama yaparak arkadaşlarına, sponsorlara ve tüm Türkiye'ye teşekkür etti. Babasının da kendisine verdiği destekten bahseden Örge, duygusal anlar yaşandı. Özellikle "Bana inanan herkesle gurur duyuyorum" ifadeleri, zaferin ne kadar anlamlı olduğunu vurguluyor.

Ailesinden İnanılmaz Detaylar

Gizem Örge'nin başarı hikayesi sadece kendisiyle sınırlı değil. Ünlü voleybolcunun eski eşi Cavit Çetin Güner ile olan ilişkisi bilinse de, şimdi dikkat çeken bir başka detay ortaya çıktı. Gizem Örge'nin abisi Hakan Örge, bir oyuncu olarak karşımıza çıkıyor.

Hakan Örge, 2015 yılında "Milat" dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atmış, daha sonra "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde "Seçkin" karakteriyle büyük beğeni toplamıştı. 38 yaşındaki oyuncu, "Mehmetçik Kut'ül Amare", "Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı" ve "Uyanış: Büyük Selçuklu" gibi önemli projelerde de yer almıştır.

Gizem Örge'nin ailesindeki bu oyunculuk geleneği, spor ve sanat dünyasında başarılı bir şekilde bir araya geliyor.

2107906.jpg

Gizem Örge'nin Başarı Hikayesi

Gizem Örge, 1993 yılında Ankara'da doğdu ve Türk milli voleybolunun önemli isimlerinden biri haline geldi. Kariyerine Ankara Eczacı Voleybol Kulübü'nde başlayan Örge, Nilüfer Belediyespor ve VakıfBank formaları giydikten sonra 2021-2022 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Başarılı libero, Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde en iyi libero ödülünü kazanmış ve voleybol kariyerinde büyük bir çıkış yapmıştır. Örge'nin spor dünyasına kazandırdığı bu büyük başarı, Türk sporunu gururlandırmıştır.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın elde ettiği bu zafer, Türk sporunun tarihine altın harflerle yazıldı. Bu büyük başarıda emeği geçen herkesi gururlandıran bir anı olarak hafızalarda yer edinecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet