Üç Kız Kardeş 3. Sezonla Ekranlara Geri Dönüyor: "Aşk Bitti Somer!"

Üç Kız Kardeş, izleyenlere büyük bir heyecanla beklenen 3. sezonuyla geri dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Yayınlanma:
Üç Kız Kardeş 3. Sezonla Ekranlara Geri Dönüyor: "Aşk Bitti Somer!"

Dizi, 19 Eylül Salı günü Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşacak ve romantik, dramatik, ve sürpriz dolu hikayesiyle yine büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Türkan'ın İkinci Sezon Sonundaki Kararı Merak Konusu

Dizinin ikinci sezonunun sonunda izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyordu. Türkan'ın büyük aşkı Somer mi, yoksa ona emek veren Kartal mı? sorusu sezon finalinin ardından hala cevapsız kalmıştı. Şimdi ise Türkan'ın bu karmaşık duygusal üçgen içinde nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

Dizi Kadrosunun Açıklamaları:

Özgü Kaya (Türkan): " Bu sezon, önümüzdeki bölümlerde izleyicileri aşk ile sevgi arasında zorlu bir tercih yapmaya davet edecek. Ayrıca, kardeşlik ve aile bağlarına odaklanarak izleyicilerin duygusal bir yolculuğa çıkmasına neden olacak. İzleyicilerimizin bize olan inanılmaz sevgisi ve destekleriyle iki sezon boyunca yürüttüğümüz Ayvalık'taki hikayemizi daha da özel kıldık. Bu, bizim için büyük bir gurur kaynağı. Yeni sezonun başlamasını heyecanla bekliyorum."

Berker Güven (Somer): "Üç Kız Kardeş yeni sezonu, bir zaman atlamasıyla başlayacak. Türkan, geçmişiyle yüzleşmek zorunda olan ve hala unutamadığı Somer ile karşılaşacak. Bu sezon, karakterlerin içlerinde taşıdıkları acılar ve keşkelerin merkezine yerleşecek. İzleyicileri heyecan dolu bir sezon bekliyor.”

Gökberk Demirci (Kartal): " Sadakatleri ve destekleriyle hiçbir zaman yanımızdan ayrılmayan seyircilerimizle birlikte Salı günleri ekranlara damgamızı vurmayı sürdüreceğiz. Bizler de bu yeni sezon için oldukça heyecanlıyız."

Üç Kız Kardeş'in Özgün Hikayesi

Dizi, aşk, sevgi, aile, ve kardeşlik kavramlarını başarıyla işleyen bir hikayeye sahip. Her sezon daha da büyüyen ve derinleşen bu öykü, izleyicilerine duygusal ve düşündürücü anlar yaşatmayı sürdürüyor. Bu sezonun ise aşkın yanı sıra emeğin ve aile bağlarının önemine odaklandığına dikkat çekiliyor.

Üç Kız Kardeş'in kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Gökberk Demirci, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi yetenekli oyuncular yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz bulunurken, senaryoyu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet