Ufuk Özkan'ın Eski Eşinden İlginç Açıklama: Nafaka Sıkıntısı Yaşıyoruz

Karaciğer nakli ihtiyacıyla yaşadığı zorlu süreçten, gelen tedavi yöntemi ile kurtulan ünlü oyuncu Ufuk Özkan'ın eski eşi Nazan Özen, uzun bir sessizliğin ardından konuştu.

Yayınlanma:
Ufuk Özkan'ın Eski Eşinden İlginç Açıklama: Nafaka Sıkıntısı Yaşıyoruz

Özen, eski eşi Ufuk Özkan'ın nafaka konusundaki açıklamalarına karşı tepkisini dile getirdi.

Ufuk Özkan'ın yaptığı açıklamada en yüksek nafakayı veren kişilerden biri olarak kendisini göstermesine karşı çıkan eski eşi, Özkan’ın 15 yaşındaki oğulları Eren'i özel bir okuldan almak istediğini vurguladı.

Sağlık Sorunları İyiye Gidiyor

Geçtiğimiz yıl, karaciğer yağlanması nedeniyle 17 kilo vermek zorunda kalan Ufuk Özkan, "üçüncü derecede siroz" haberiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Bir süre önce Acıbadem Hastanesi'nde yapılan teşhis sonrası, ünlü oyuncunun organ nakli olmazsa yaşamını yitirme riski olduğu iddia edilmişti.

Sağlık sorunları nedeniyle hızlı bir tedavi süreci başlayan Ufuk Özkan'ın organ nakli gerektirmeden tedavi edilmesinin mümkün olduğu ve iyileşme sürecinin olumlu ilerlediği daha önce açıklanmıştı. Sağlık durumu olumlu seyreden ünlü oyuncu, son günlerdeki gelişmeler sonucu hastaneden taburcu edildi.

Nazan Özen’den Sarsıcı Açıklamalar

Oyuncu Ufuk Özkan, yakın tarihte verdiği bir röportajda eski eşi Nazan Özen ile ilgili nafaka meselesine dair görüşlerini dile getirdi. "En yüksek nafakayı ödeyen birkaç kişiden biri olduğumu söyleyebilirim" ifadesini kullanarak Özen'e yönelik ödediği nafakadan bahsetmişti.

Anadolu Ateşi'nin ilk dönem solist dansçılarından olan Nazan Özen, Ufuk Özkan'ın açıklamalarına tepki gösterdi. Özen, anne olduktan sonra eşinin isteği üzerine kariyerini bıraktığını belirtti. Özen, Özkan’ın nafakayı düşürmek için çaba sarf ettiğini de ekledi. “Ufuk bana aylık 45 bin TL nafaka ödüyor ve bu miktarı 35 bin TL'ye düşürmek istiyor. Ancak evimiz kira ve çocuğumuz özel bir okula gidiyor" şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncunun 15 yaşındaki oğulları Eren'i özel okuldan almak istediğini öne süren Özen, "Kendini Cem Yılmaz'la, Acun Ilıcalı'yla kıyaslıyor. Ancak bu insanlar eşlerine evler verdiler, insaflılar. Bizim böyle bir durumumuz yok. Şimdi nafakaya zam ayı geldi. Uzlaşmaya razıyım ama kiraları biliyorsunuz.” Çocuklarının özel okulda okuduğunu ve son 2 yılı kaldığını da dillendiren Özen, Özkan’ın çocuğu 'Özel okuldan al, devlet okuluna ver' dediğini ama kendisinin hiçbir lüksünden de vazgeçmediğini iddia etti.

Özen, ayrıca Ufuk Özkan'ın nafaka ödemelerini aksattığını da öne sürerek, "Önce 3 ay ödemedi, sonra 2 ay ödemedi. Sürekli mahkemelerle uğraşıyorum. Ekonomik şiddet uyguluyor, bizi zor durumda bırakıyor.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet