Ünlü fenomen ve eşinden 100 Milyon TL'lik vurgun!

Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu sosyal medyanın gündemine oturdu. İddialara göre çift reklam kampanyası için 100 milyon TL toplayarak kayıplara karıştı.

Yayınlanma:
Ünlü fenomen ve eşinden 100 Milyon TL'lik vurgun!

Var Böyle Tipler adlı kanalın sahibi Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu ile ilgili ortaya atılan bazı iddialar sevenlerinde adeta şok etkisi yarattı. Bir dönem "Var Böyle Tipler" adı altında çektiği mizahi videolarla tanınan Kıvanç Talu ve eşinin dolandırıcılık yaptığı iddia edildi.

Hem yakınlarını hem de sektörden insanları dolandırdığı iddia edilen çiftin, iş vaadiyle insanlardan milyonlarca lira topladığı iddia ediliyor.

Geçtiğimiz saatlerde Var Böyle Tipler adlı Instagram hesapları kapanan çifte pazartesiden bu yana ulaşılamadığı da iddialar arasında.

feno.webp

Konuyla ilgili ortalıkta dolaşan ses kaydında, Beril Talu'nun orta okul arkadaşı olduğu iddia eden bir kişi dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Çiftin kurdukları sistemle orta okul arkadaşlarını, yakınlarını ve insanları reklam işi vaadiyle kandırdığı, her insandan yaklaşık 1-2 milyon TL aldığı iddialar arasında. Yine çiftin evlerindeki yardımcılarının arabasını ve dolarlarını sattırdığı ve ortada bıraktığı iddia ediliyor.

Şoförlerini 1 milyon TL dolandırdıkları, bir veda partisi düzenleyerek ardından Portekiz'e kaçtıkları da söylentiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet