Ünlü Oyuncu Ceyda Düvenci Aniden Hastaneye Kaldırıldı!

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, ani bir sağlık sorunu nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Yayınlanma:
Ünlü Oyuncu Ceyda Düvenci Aniden Hastaneye Kaldırıldı!

8 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Düvenci, solunum yolları enfeksiyonu geçirerek hastaneye yatırıldı. Ayrılığın ardından eski eşi Bülent Şakrak ile yaşananlar magazin gündeminde geniş yer buldu. Düvenci, sağlık durumu iyileştikten sonra yeni hayatına odaklanıyor.

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ve eski eşi Bülent Şakrak, 8 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda tek celsede sonlandırmıştı. Bu ayrılık, magazin dünyasında büyük yankı uyandırmış ve çiftin aralarındaki ilişkinin karmaşıklığına dair pek çok söylentiye neden olmuştu. Ancak şimdi Ceyda Düvenci'den kötü bir haber geldi: Güzel oyuncu, ani bir sağlık sorunu nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Ceyda Düvenci'nin sağlık durumu hakkında merak edilenler ve ayrılığın ardından yaşananlarla ilgili tüm detaylar haberimizde!

Ceyda Düvenci'nin Sağlık Sorunu

Ceyda Düvenci, yeni sezon çekimleri için hazırlıklara başladığı sırada ani bir rahatsızlık yaşadı. Sette aniden rahatsızlanması üzerine, ekibi tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. Magazin dünyasında konuşulan bilgilere göre, Düvenci solunum yolları enfeksiyonu geçirmişti. Neyse ki, hastanede bir gün müşahade altında kaldıktan sonra sağlık durumu stabil hale geldi ve taburcu edildi.

Ayrılığın Ardından Yaşananlar

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, 8 yıllık evliliklerini 10 Temmuz'da sadece 15 dakikada sonlandırmıştı. Bu ayrılık, çiftin arasındaki ilişkinin karmaşıklığını yansıtan imalı paylaşımlarla magazin gündeminde sıkça yer almıştı. Dikkat çeken bir hamle de Düvenci'den geldi; eski eşinin adının baş harfini koluna dövme olarak yaptırmıştı. Ancak aşkın son bulmasının ardından, bu dövmeyi silmek yerine "B" harfini "Believe" (İnan) olarak dönüştürdü.

İlk Açıklama Geldi

Ünlü oyuncu, ayrılık hakkında ilk kez açıklama yaptı. "Hayatımın değiştiği bir yazdı. Şimdi iyiyim, evet biraz zor geçti ama herkesin artık iyi olduğu, yeni hayatlarımızda birbirimize uyum sağladığımız, evlatların da her şeyi kabul ettiği, yeni düzene alıştıkları bir sonbaharı karşılıyorum" diyen Düvenci, duyguların saygı çerçevesinde atlatılması gerektiğini ve ilişkilerin korunarak devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Ayrıca, çift çocukları Okan Ali'nin velayeti konusunda anlaşmaya vardı ve velayet annede kaldı.

Ceyda Düvenci'nin sağlığına kavuştuğunu ve yeni hayatına odaklandığını görmek, sevenlerini sevindirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet