Ünlü rapçi Uzi'nin ev sahibi isyan etti: 4 aylık kira ödemeden kaçtı!

Rap dünyasının genç yıldızı Uzi, ev sahibinin iddialarına karşı ödediği kira dekontlarıyla cevap verdi, mahkemeye gitmeye hazır!

Yayınlanma:
Ünlü rapçi Uzi'nin ev sahibi isyan etti: 4 aylık kira ödemeden kaçtı!

Ev sahibine cevap veren Uzi ise usulsüz kira artışından dolayı evden taşındığını ve ödediği dekontlarla birlikte konuyu mahkemeye taşımaya hazır olduğunu ifade etti. Makina, Umurumda Değil, Le Cana, Krvn ve Paparazzi gibi şarkılarıyla ün kazanan rapçi Uzi'nin ev sahibi, şarkıcının Bomonti'deki evinden 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığını iddia etti. Ev sahibinin iddialarını kabul etmeyen şarkıcı, elinde ödediği kiraların dekontlarının bulunduğunun altını çizdi.

YARGIYA TAŞIYALIM O ZAMAN

Sosyal medya hesabından Uzi'nin kaldığı iddia edilen evin oldukça dağınık halini yayınlayan ev sahibi, "2022 yılında TR'nin en çok dinlenen sanatçısı(!) Uzi'nin 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığı ve çilingirle girebildiğimiz, Bomonti Anthill'deki dairemizin durumu. Muhatabımız olan prodüktörünün de sırra kadem basmış olması içler acısı. Belki utanırlar!" dedi. Uzi sahne adıyla tanınan Utku Cihan Yalçınkaya, X hesabından yaptığı açıklamada "Temiz bıraktığım evi dağıtmaya çalışmışsınız o bile olmamış. Kontratım var evime nasıl izinsiz giriyorsun? Usulsüz yaptığın kira artışını susun diye ödediğim dekontlarıyla beraber bu görüntüleri yargıya taşıyalım o zaman?" Ifadelerini kullandı. Ev sahibi, Uzi'nin açıklamasının hemen ardından önce paylaşımı sildi sonra da hesabını kapattı.

UZİ KİMDİR?

1998 yılında dünyaya gelmiştir. Uzi'nin gerçek adı Utku Yalçınkaya'dır. İstanbul Güngören'de büyüyen isim, sokak kültürüne de burada aşina olmuştur. 7 senedir aktif olarak rap müzik yapan genç rap sanatçısı, Çavo olarak da bilinmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet