Ünlü Sanatçı Selami Şahin Sahneye Yeni Yaşında Muhteşem Bir Performansla Merhaba Dedi

Türk müziğinin usta ismi Selami Şahin, 75. yaşına sahnede girdi. Sanatçının yaş gününe özel ailesi tarafından hazırlanan sürprizle dolu bir anı yaşandı.

Yayınlanma:
Ünlü Sanatçı Selami Şahin Sahneye Yeni Yaşında Muhteşem Bir Performansla Merhaba Dedi

Sahneye çıktığı anlarda yaşadığı bu sıcak sürpriz karşısında oldukça duygulanan Selami Şahin, hem anlamlı bir yaş günü kutlaması yaşadı hem de hayranlarına unutulmaz bir performans sundu.

Türk müziğinin sevilen ismi Selami Şahin, yıllara meydan okuyan sesi ve unutulmaz şarkılarıyla müzik dünyasında iz bırakmış bir sanatçı olarak tanınıyor. 75 yaşına girişi, onun müzik kariyerinin ve hayatının önemli bir dönemecini temsil ediyor.

Ailesi Özel Bir Organizasyon İle Kutladı

Sanatçının doğum günü, ailesi tarafından özel bir organizasyonla kutlandı. Sahneye çıktığı anlarda yaşadığı sürpriz karşısında duygulanmamak elde değildi. Ailesinin ve sevenlerinin hazırladığı bu özel anı, Selami Şahin'in gözlerindeki mutluluğu yansıtıyordu. Sahne performansıyla da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

64dcbe76ae0a8f09c85eb70f.webp

Alaçatı’da Unutulmaz Performans

Türk müziğinin efsane ismi Selami Şahin, önceki akşam İzmir Alaçatı'da unutulmaz bir sahne performansı sergiledi. Sahnedeki enerjisi ve en sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturan sanatçı, aynı zamanda doğum günü sürpriziyle de büyük bir duygusal an yaşadı.

Selami Şahin, sahnedeki etkileyici performansıyla unutulmaz anlar yarattı. 'Seninle Başım Dertte', 'Ben Sevdalı Sen Belalı', 'Özledim' ve 'Sefam Olsun' gibi unutulmaz şarkılarından oluşan özel bir repertuvar hazırlayan sanatçı, sahnedeki enerjisiyle izleyicileri büyüledi.

75 yaşını sahnede kutlayan Selami Şahin, doğum günü pastası ve sevdikleriyle yaşadığı sürpriz anlarla daha da duygusal bir hale büründü. Eşi Didem Şahin ve çocukları tarafından sahneye getirilen pastanın mumlarını üfleyen sanatçı, bu anlarda duygusal anlar yaşadı.

Türk müziğinin efsane ismi Selami Şahin, uzun yıllara yayılan kariyeri boyunca pek çok unutulmaz şarkıya imza atmış ve hayranlarının kalbinde özel bir yer edinmiş bir sanatçı olarak anılıyor. İzmir Alaçatı'daki bu özel gece, hem sanatçının doğum gününü kutlama hem de unutulmaz müzik anları yaşama fırsatı sundu.

Yaşamın 75. Yılında Sahnedeki Rüya: Selami Şahin'in Unutulmaz Anı

Usta sanatçı Selami Şahin, unutulmaz doğum günü konserinin ardından duygusal bir konuşma yaptı. Sahne arkasında toplanan hayranlarına teşekkür eden Şahin, "Başta ailem ve siz değerli dinleyenlerime çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. 75 yıllık bir rüyadayım, Allah'ıma şükürler olsun ki bu günlerdeyim. Sizin sevginizle sahnelere çıkıyorum. Bu yaşıma sizin sevginizle geldim. Ne büyük dualar etmişim ki, dileklerim bir bir gerçek olmuş. Yeni yaşımda dileklerim bu yönde. Allah sizleri başımdan eksik etmesin, sizleri çok seviyorum." sözleriyle duygularını ifade etti. Selami Şahin, hem ailesinin hem de hayranlarının sevgisiyle mutlu olduğunu dile getirerek, yaşadığı anın kıymetini bir kez daha vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet