Usta sanatçı Orhan Gencebay'dan sevindiren haber!

Temmuz ayında geçirdiği tekne kazası nedeniyle bir süredir hastanede olan Orhan Gencebay aylar sonra görüntülendi. Usta sanatçı "Çok şükür bomba gibiyim. Sevenlerim merak etmesin" diyerek müjdeli haberi verdi.

Yayınlanma:
Usta sanatçı Orhan Gencebay'dan sevindiren haber!

Temmuz ayında tekne kazası geçirerek ölümden dönen usta sanatçı Orhan Gencebay aylar sonra ortaya çıktı. Usta sanatçı, sağlık durumu hakkında müjdeli haberi verdi.

Temmuz ayının ortalarında tekne kazası geçirerek hastanelik olan Orhan Gencebay, eşi Sevim Emre ile oğlu Gökhan Gencebay'ın evlilik yıldönümü kutlamasında görüntülendi. Usta sanatçı, oğlu ve gelininin ikinci evlilik yıl dönümlerini kutladı.

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Gencebay ailesinin dostu iş insanı Özcan Sezer, Gökhan Gencebay-Seda Özmen Han çiftinin evlilik yıldönümleri için bir kutlama organizasyonu gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz temmuz ayında tekne kazası geçirerek ölümden dönen Orhan Gencebay da kutlamaya katıldı. Sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunan Gencebay, müjdeyi haberi vererek sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı ve "Çok şükür bomba gibiyim. Sevenlerim merak etmesin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet