Yağmur Atacan Aşkını Haykırdı! Pınar Altuğ’dan İlginç Cevap

Türk televizyonunun unutulmaz karakterlerinden biri olan Meltem rolüyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ 50. doğum gününü kutluyor. Eşinin doğum gününü kutlayan Atacan’a Pınar Altuğ’dan ilginç bir cevap geldi.

Yayınlanma:
Yağmur Atacan Aşkını Haykırdı! Pınar Altuğ’dan İlginç Cevap

Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ, mutlu evlilikleri ve birbirlerine olan aşkları ile gündemde yer almaya devam ediyor. Pınar Altuğ’un doğum günü için ilk kutlama 2008 yılında evlendiği eşi Yağmur Atacan'dan geldi. Atacan, romantizmi elden bırakmayarak Altuğ ile çektirdikleri romantik bir fotoğrafı paylaşarak aşkını dosta düşmana bir kez daha haykırdı. Ancak Altuğ'un yanıtı, her zamanki gibi mizahi ve dikkat çekiciydi. Kızlarına da vurgu yapan Altuğ’un paylaşımından sonra Su Atacan da merak edildi.

Yağmur Atacan’ın Romantik Paylaşımı Beğeni Topladı

Tam 15 yıl önce Yağmur Atacan ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, 2009 yılında kızı Su Atacan'ı kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu tatmıştı. Hem kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren Altuğ, bu kez eşi Yağmur Atacan'ın paylaşımıyla gündeme geldi. Pınar Altuğ, bugün 50 yaşına bastı ve ünlü oyuncuya ilk kutlama, 2008 yılında evlendiği eşi Yağmur Atacan'dan geldi.

Atacan, duygusal bir mesajla Altuğ'a olan sevgisini herkese ilan etti: "En sevdiğin yerde; en sevdiklerinle. Her yaşın ayrı bir güzelliği var diyor Ajda, ne güzel diyor; her çizgimizin beraber anısı var, 50'ye bir kala. İyi ki doğmuşsun sevgilim, iyi ki... Hep hep olmuşuz hep."

Pınar Altuğ’dan “Kızımız Hariç” Vurgusu

Eşi Yağmur Atacan'ın duygusal paylaşımına kayıtsız kalmayan Pınar Altuğ da duygu dolu bir cevap vererek, "Seni çoookkk seviyorummmm, sen bu hayatta benim başıma gelen en güzel şeysin (kızımız hariç)" sözleriyle duygularını dile getirdi. Bu samimi ve espri dolu paylaşım, sosyal medya kullanıcıları tarafından binlerce yorum ve beğeni ile karşılandı, kısa süre içinde gündemde yerini aldı. İşte aşk dolu bu anların etkisi altındaki çiftin, paylaştıkları sevgi dolu mesajların yarattığı sıcak atmosfer.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet