Yeni Anne Nazlı Sabancı, Doğum Sonrası Mutluluğunu Paylaştı

Sosyetenin tanınmış çiftlerinden Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı, uzun bir bekleyişin ardından salı günü ilk kez ebeveyn sevincini tattılar ve bebeklerini kucaklarına aldılar.

Yayınlanma:
Yeni Anne Nazlı Sabancı, Doğum Sonrası Mutluluğunu Paylaştı

Minik kızlarına, kayınvalideleri Arzu Sabancı'nın adını vererek sıcak bir jest yapan Nazlı Sabancı, annelik heyecanını ve sevincini tüm dünyayla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Doğumunun ardından, ilk kez kameraların karşısına geçen Nazlı Sabancı, sosyal medya hesabından yaptığı dokunaklı paylaşım ile anne olmanın güzelliklerini takipçileriyle buluşturdu.

Mutlu Çift İçin Yepyeni Bir Sayfa Açıldı

Türkiye'nin gözde çiftlerinden biri olan Hacı Sabancı ve sosyetik güzellik Nazlı Sabancı, aşk dolu bir hikayenin ardından 10 Ekim 2021 tarihinde, Arzu-Ömer Sabancı'nın muhteşem yalısında gerçekleşen sade ve samimi bir nikah töreniyle birbirlerine "evet" dediler. Bu özel günleri, sadelikleri ve içtenliğiyle dikkat çekti.

İkilinin mutluluğu sadece bir nikahla sınırlı kalmadı. Tam da bir yıl sonra, 25 Haziran 2022'de Çırağan Sarayı'nın zarafeti ve ihtişamıyla taçlandırdıkları görkemli bir düğünle bir kez daha kutlandı. Bu görkemli etkinlik, adeta bir peri masalını andıran anlarla dolu oldu.

Nazlı Sabancı, sosyal medya aracılığıyla geçtiğimiz mart ayında müjdeli haberi paylaşarak hamile olduğunu duyurdu. Bu duyuru, çiftin mutlu birlikteliklerine eklenen yeni bir sayfa açtığının işareti oldu. Nazlı Sabancı'nın anneliğe adım atacağı haberi, ailelerini, yakın çevresini ve hayranlarını sevince boğdu.

Bu güzel çiftin hayatındaki dönüm noktaları, aşkın, mutluluğun ve yeni başlangıçların en anlamlı örnekleri olarak tarihe geçti. Özellikle Nazlı Sabancı'nın hamileliği, bu aşk hikayesine heyecan veren ve geleceğe umutla bakan yeni bir sayfa ekledi.

Babaannesinin Adını Aldı

Salı günü, ünlü çiftin beklenen müjdeli haberi sonunda gerçekleşti. Nazlı Sabancı, Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi'nde sevinci yaşadı ve sağlıklı bir kız çocuğuna kavuştu. Haberi aldıktan sonra tüm Sabancı ailesinin hastaneye akın ettiği öğrenildi.

Nazlı ve Hacı Sabancı'nın kızları, Arzu Sabancı'nın ismini aldı. Minik prensesin adı, “Arzu Alara Sabancı” olarak belirlendi. Hamilelik süresince sosyal medya hesabından bolca poz paylaşan Nazlı Sabancı, hastane odasında, kızının adını taşıyan bir objeyi paylaşarak "Hoş geldin hayatımıza, prensesimiz. Arzu Alara Sabancı. 15.08.2023" cümleleriyle sevincini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet