Alanya yeni sağlık ocağına kavuştu

Kuzey Alanya bölgesine hizmet verecek olan Alanya Esme Kemal Beyaz Aile Sağlığı Merkezi ve Alanya Ahmet Beyaz 4 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu tamamlanarak hizmete açıldı.

Yayınlanma:
Alanya yeni sağlık ocağına kavuştu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in öncülüğünde Alanya Belediyesi ve hayırsever Ahmet Beyaz ve ailesinin destekleriyle Küçükhasbahçe Mahallesi’ne kazandırılan Alanya Esme Kemal Beyaz Aile Sağlığı Merkezi ve Alanya Ahmet Beyaz 4 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine önceki dönem Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, , Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti MKYK Üyesi Kuddusi Müftüoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, hayırsever Ahmet Beyaz ve ailesi, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

MUHTAR YALÇIN: ADEM BAŞKANIMIZIN NE ZAMAN KAPISINI ÇALDIYSAK HER ZAMAN YARDIMCI OLMUŞTUR

Törende açılış konuşmasını, Küçükhasbahçe Mahalle Muhtarı Ali Yalçın gerçekleştirdi. Yalçın konuşmasında, “10 yıl önce muhtar olduğum zamandan beri mahallemize sağlık ocağı, pazar yeri ve parklar kazandıracağımız söylemiştik. Allah razı olsun hayırseverimiz ve Alanya Belediyemiz tarafından sağlık ocağımız yaptırdık. Aynı zamanda yan tarafta pazar yeri kuruluyor, çocuk parklarımız yapıldı. Allah razı olsun Adem Başkanımız ne zaman aradıysak, kapısını çaldıysak her zaman yardımcı olmuştur.” dedi.

MUHTAR UYSAL: BAŞKANIMIZ BİZLERE YARDIMCI OLDU

Sugözü Muhtarı Hasan Uysal konuşmasında, “Burada böyle güzel bir sağlık ocağını yaptıran hayırsever Ahmet abimize, ailesine ve Alanya Belediyesi’ne teşekkür etmek istiyorum. Muhtar olduğumuz zaman taleplerimiz oldu Sayın Başkanımızdan ve bir bir bunları gerçekleştirmek için bizlere yardımcı oldu. Şunu da buradan söyleyeyim; başkanımızla yeniden istişare ettik, 610. caddemizin haftaya inşallah aydınlatmaları ile birlikte asfaltını da yapacağız ve sizlerin hizmetine sunacağız.” diye konuştu.

ALDEMİR: MAHMUTLAR VE PAYALLAR’DA DA SAĞLIK OCAKLARI AÇILACAK

Programda konuşan Alanya İlçe Sağlık Müdür Nadir Aldemir de konuşmasında, “Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Hayırsever Beyaz ailesine teşekkür etti. Sağlı koçağında şu an hizmet veren iki aile hekiminin dörde çıkarılacağını belirten Aldemir, Mahmutlar ve Payallar Mahallerindeki sağlık ocakları içinde çalışmaların sürdüğünü belirtti. Aldemir, “Gelişmiş ülkelerde hekim başında düşen vatandaş sayısı çok azdır. Biz de Alanya Belediyemiz ve hayırseverlerimiz ile 2024 yılında hekim başında düşen vatandaş sayısını 3 binin altına düşürmeyi hedefliyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet