Yıllarca kandırılmışız! Bu ilacı kullananlar çok dikkat etsin

Hasta olduğumuzda direkt ilaçlara yönelmemiz, o ilaçlara ise koşulsuz güvenmemiz bazen başımıza kötü işler getirebiliyor. Yapılan son araştırma tüm sağlık dünyasını şoke etti. O ilaçlar hiçbir işe yaramıyormuş! Bakın o ilaçlar hangileri...

Yayınlanma:
Yıllarca kandırılmışız! Bu ilacı kullananlar çok dikkat etsin

İlaç kullanımı ülkemizde oldukça yaygın olarak kullanılmakta. Hasta olmasak bile ilaç için bir grup insan halen var. Peki ilaç içmek gerçekten faydalı mı? İlaç tüketimi ne kadar yararlı? ABD'de yapılan bir araştırma gerçekleri ortaya çıkardı. Bu bilgileri duyunca bir daha o ilaçlardan içmeyeceksiniz. O ilaçlar hiçbir işe yaramıyormuş! Herkes avuç avuç tüketiyordu ancak gerçek sonradan ortaya çıktı. Yıllarca herkesi kandırmışlar!

hghhg-54.webp

O İLAÇLAR HİÇBİR ŞEYE YARAMIYORMUŞ

Fenilefrin, birçok reçetesiz satılan alerji ve soğuk algınlığı ilacının içeriğinde bulunan yaygın bir bileşendir ve burun tıkanıklığını gidermeye yardımcı olması amaçlanır. Ancak, Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) danışma kurulu, "Ağızdan alınan ilaçların etkisiz olduğunu" belirtti.

hghhg-55.webp

YILLARCA SİZİ KANDIRMIŞLAR! SAKIN BİR DAHA İÇMEYİN

Son zamanlarda yapılan bir araştırma, bu tür ağızdan alınan ilaçların burun tıkanıklığı giderme konusunda yeterli olmayabileceğini gösterdi. FDA danışma kurulu, bu ilaçların beklenen etkiyi sağlamadığına dair endişelerini dile getirdi.

Fenilefrin içeren bu ilaçlar, birçok kişi için burun tıkanıklığını hafifletme amacıyla kullanılıyor. Ancak FDA'in uyarısı, hastaların bu tür ilaçların işe yaramama olasılığının oldukça yüksek olduğunu ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet