Alanya Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Vali Münir Karaloğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fatih Uysal’ın Alanya’daki cenaze törenine katıldı. Şehidimiz tekbir ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı.[SLGF...

Yayınlanma:
Alanya Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Vali Münir Karaloğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fatih Uysal’ın Alanya’daki cenaze törenine katıldı. Şehidimiz tekbir ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

[SLGF id=1124]

Diyarbakır’ın Dicle ilçesi kuzeyinde PKK'lı teröristler tarafından araziye döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Şehit olan askerlerden Jandarma Uzman Çavuş Fatih Uysal, memleketi Antalya'nın Alanya ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fatih Uysal'ın cenazesi, öğle saatlerinde askeri uçakla Gazipaşa- Alanya Havalimanı'na getirildi. Askeri törenle helallik için şehit ailesinin evine getirilen şehit Uysal'ın cenaze namazı, ikindi vakti Gürses Camii önündeki meydanda kılındı.

Cenaze namazına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Vali Münir Karaloğlu, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tahir Savran, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, siyasi partilerin il başkanları ve yöneticileriyle, askeri erkan ve binlerce vatandaş katıldı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fatih Uysal'ın cenazesi, Türk bayraklarıyla donatılan cenaze namazının kılındığı meydandan 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez', 'Şehidim Hakkını Helal Et', 'Ne Mutlu Türküm Diyene' sloganları eşliğinde Bektaş Mezarlığı'nda defnedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet