AK Parti'nin adayı belli oldu! Antalya Büyükşehir'e Hakan Tütüncü damgası

AK Parti, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirledi! Üç dönemdir Kepez Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Hakan Tütüncü, 2024 Yerel Seçimlerinde büyük sorumlulukla Antalya'nın geleceğine liderlik etmek üzere aday gösterildi.

Yayınlanma:
AK Parti'nin adayı belli oldu! Antalya Büyükşehir'e Hakan Tütüncü damgası

AK Parti'nin 2024 yerel seçimleri için Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü olarak belirlendi. Üç dönemdir Kepez Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Tütüncü, parti tarafından büyükşehir belediye başkanlığı için gösterilen isim oldu.

HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Hakan Tütüncü, adaylık sürecini sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla duyurdu. Kendisini yetiştiren, dualarıyla destekleyen anne ve babasının fotoğrafını paylaşan Tütüncü, "Anneciğimin ve babacığımın günlük dualarını almaya geldim. Vakitler artık Ankara’yı gösterdiğine göre onlara iyi geceler, bize hayırlı yolculuklar" ifadelerini kullandı.

TÜTÜNCÜ'NÜN KEPEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİ

Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Başkanlığı görevine 2009 yerel seçimlerinde seçilerek başladı ve üç dönem boyunca bu görevi sürdürdü. Kepez ilçesinde yürüttüğü projeler ve hizmetleriyle tanınan Tütüncü, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için partisinin güvenini kazandı.

AK Parti'nin adayını belirlemesiyle birlikte Antalya'da yerel seçim süreci resmen başlamış oldu. Hakan Tütüncü, partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak, Antalya'daki seçmenin karşısına çıkacak ve projeleriyle ilgili vaatlerini paylaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet