Alanya'da üç partiden tarihi ittifak! Mevlüt Demir ortak aday

Alanya'da yerel seçim hazırlıkları kapsamında, Gelecek Partisi, Anavatan Partisi ve Saadet Partisi, Alanya Belediye Başkanlığı için ortak bir aday belirleme kararı aldı. Üç parti, birlikte hareket ederek Mevlüt Demir'i destekleyecek.

Yayınlanma:
Alanya'da üç partiden tarihi ittifak! Mevlüt Demir ortak aday

Alanya'da yerel seçim atmosferi giderek ısınırken, Anavatan, Saadet ve Gelecek Partisi, önemli bir ittifakla ortak bir karara imza attı. Anavatan Partisi İlçe Başkanı Sadri Bayat, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı Yıldız Serdaroğlu, Alanya Belediye Başkan Adayı olarak Gelecek Partisi logosuyla sahaya çıkan Mevlüt Demir'i destekleme kararı aldı.

ALANYA İÇİN BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ

Üç partinin ilçe başkanları, ortak bir bildiriyle yaptıkları açıklamada, "Alanya'nın sorunlarını çözmek, hizmetlerini arttırmak, kalkınmasını sağlamak için bir araya geldik. Alanya'nın menfaatleri için birlikte hareket edeceğiz. Mevlüt Demir, Alanya'nın evladı, gururu ve umudu. Ona güveniyoruz, onu destekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Parti ilçe başkanlarının ortak açıklamasında vurgulanan Mevlüt Demir, Alanya için güven ve umudu temsil eden bir isim olarak öne çıkıyor. Üçlü ittifak, Demir'in liderliğinde Alanya'nın kalkınması ve sorunlarına çözüm bulma hedefinde bir araya gelerek, seçim sürecine güçlü bir destek mesajı verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet