Bağışlar, 2024 Mart Sonrasında Aktif Siyaseti Bırakacak

Alanya Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar, sağlık sorunları sebebiyle Mart 2024'ten sonra aktif siyaseti bırakacak. Geçmişteki CHP üyeliğinden istifa etmiş olan Bağışlar, mevcut Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i destekleyeceğini açıkladı. Bağışlar, 2019-2024 dönemindeki meclis üyeliği sürecinde Mahmutlar Mahallesi ve Alanya bölgesine kazandırılan hizmetlerde etkili rol oynamış ve destek görmüştü.

Yayınlanma:
Bağışlar, 2024 Mart Sonrasında Aktif Siyaseti Bırakacak

Mart 2019’da gerçekleşen yerel seçimlerde CHP listesinden seçilerek Belediye Meclisi’ne giren Bağışlar, sonraki süreçte CHP İlçe Teşkilatı ile uyumsuzluklar yaşadığını ve bir kısım Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinde ilçe teşkilatının pasif kaldığını belirterek CHP’den istifa etmişti.

Bağımsız Belediye Meclis Üyesi olarak görevini Mart 2024’e kadar devam ettirecek olan Bağışlar, aynı zamanda 7 yıldır Mahmutlarspor Başkanlığı yapıyor. Bağışlar, ayrıca Kulüp Başkanı olarak Adem Murat Yücel ile uyumlu bir çalışma ile 20 dönüm hazine arazisi tahsis ettirerek, bu alana Mahmutlar’a spor merkezi, futbol sahası ve Kültür Merkezi gibi projeleri kazandırdıklarını belirtti.

Aldığı kararı kamuoyu ile paylaşan Yılmaz Bağışlar, şu ifadelere yer verdi:

Alanya Belediye Meclisi’nde Belediye Başkanımız olarak 2019-2924 döneminde birlikte çalışmaktan onur duyduğum değerli ağabeyim Adem Murat Yücel 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde MHP Alanya Belediye Başkan Adayı olarak bugün resmen açıklanmıştır.

Daha önce de belirttiğim gibi, bir kısım sağlık sorunlarım nedeniyle 2024 Mart ayından itibaren aktif siyaseti bırakacağım. 2019-2024 meclis üyeliğimiz sürecinde Mahmutlar Mahallesi ve Alanya bölgemize birlikte kazandırdığımız hizmetler ve vatandaşlarımızın sorunları ile ilgili şahsıma gösterdiği samimi yaklaşıma binaen başkanımıza her türlü desteği vereceğimi belirtmek istiyorum. Bu duygularla kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Allah utandırmasın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet