Başkan Tavlı'nın İttifak ve Seçim Açıklamaları

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Alanya adayının parti içinden olmamasıyla ilgili yapılan spekülasyonlara son verdi. Tavlı, "İttifaka zarar verecek hiçbir eylemde bulunmayacağız ve aramızda sürtüşme olmadı, olmayacak da" ifadelerini kullandı. Akrabalık bağlarına da değinen Tavlı, partisinin birlik ve beraberlik içinde seçimlere odaklandığını belirtti.

Yayınlanma:
Başkan Tavlı'nın İttifak ve Seçim Açıklamaları

Alanya Posta TV’de Gaye Coşkun’un sunduğu Haberin Manşeti’ne konuk olan İlçe Başkanı Tavlı, Alanya adayının Ak Parti’den olmaması tabanın başka partiye kayabileceği iddialarına “Birlik beraberlik içinde seçimi kazanmaya yönelik mahalle başkanlarımız dahil tüm kademelerimiz ile çalışacağız” dedi.

‘Aday resmen açıklanınca mahalle başkanlarımız ve diğer kademelerimiz ile buluşturacağız’ diyen Tavlı, “Bazı kırgınlıklar var, onu minimum seviye düşürmek için çalışacağız. Birlik beraberliği seçim kazanmaya yönelik mahalle başkanlarımız ile konuştuk. MHP’nin belediye adayına hep beraber çalışacağız” dedi.

Meclis dağılımı konusunda talepleri olup olmayacağı sorusuna ise Tavlı, “Mecliste yine fermuar sistemi bekliyoruz. Geçen dönem belediye başkan yardımcımız yoktu bu dönem bir başkan yardımcımız olması yönünde mahalle başkanlarımızın talebi var bizimde bu noktada talebimiz olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet