Başkan Yücel seçim startını veriyor!

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, seçim çalışmalarına baba ocağı Kestel Mahallesi'nde başlıyor. Yarın akşam düzenlenecek geniş katılımlı halk buluşmasıyla Yücel, Alanya halkının teveccühünü kazanmak için yola çıkacak.

Yayınlanma:
Başkan Yücel seçim startını veriyor!

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, 2 dönem belediye başkanlığı görevini yaptığı Kestel Mahallesi'nde seçim kampanyasına start veriyor. Başkan Yücel, yarın akşam saat 19.00'da Kestel Düğün Salonu'nda düzenleyeceği geniş katılımlı halk buluşmasıyla Alanya halkının teveccühlerini yeniden kazanmak için yola çıkıyor.

MAHALLE MAHALLE VATANDAŞLA BULUŞACAK

Başkan Yücel, seçim kampanyası süresince her mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla buluşmayı hedefliyor. Kestel Mahallesi'nde başlayacak olan kampanya, Alanya'nın farklı bölgelerine kadar uzanacak. Başkan Yücel, vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm noktasında birinci ağızdan destek sağlama sözü verdi.

YÜCEL'DEN HALKA DAVET

Başkan Yücel, bütün Alanyalıları 1 Şubat Perşembe günü saat 19.00'da Kestel Düğün Salonu'nda düzenlenecek geniş katılımlı buluşmaya davet etti. "Göreve geldiğimiz günden bu yana hep söylüyoruz; bizim için en büyük hizmet gönüller almaktır, gönüllere girmektir, vatandaşımızın yüzünü güldürebilmektir" diyen Başkan Yücel, Alanya halkını etkinliğe beklediğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet