Başkan Yücel'den mahalle başkanlarıyla istişare toplantısı

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, AK Parti İlçe Teşkilatı ve Mahalle Başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Başkan Yücel'den mahalle başkanlarıyla istişare toplantısı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti İlçe Teşkilatı ve Mahalle Başkanlarıyla gerçekleştirdiği istişare toplantısında bir araya geldi. Başkan Yücel, toplantıda mahalle başkanlarına hitap ederek, "Biz hazırız, kararlıyız. Canla başla çalışacağız." dedi. Yücel, Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak Alanya için hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

CUMHUR İTTİFAKI GÜÇLÜ BİR BİRLİKTELİKLE YOLA DEVAM EDİYOR

Toplantıda konuşan AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Cumhur İttifakı'nın güçlü temeller üzerine kurulu olduğunu ve bu birlikteliğin kararlılıkla sürdüğünü ifade etti. Tavlı, Cumhur İttifakı'nın Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel'e tam desteklerinin devam edeceğini belirtti.

BAŞKAN YÜCEL'İN MESAJI: "HAZIRIZ, KARARLIYIZ"

Başkan Adem Murat Yücel, Alanya'ya hizmet etmekten duyduğu mutluluğu ve şehre yönelik projelerini paylaştığı konuşmasında, "Hamdolsun ki; Cumhur İttifakı'nın belediye başkanı adayıyım. Hazırız, kararlıyız. Canla başla çalışacağız." diyerek seçim öncesi kararlılık mesajları verdi.

DESTEK VE İSTİŞARE TOPLANTISI

Toplantıya AK Parti MKYK Üyesi Kuddusi Müftüoğlu da katılarak destek mesajları verdi. Müftüoğlu, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın başarısı için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. İstişare toplantısı, mahalle başkanlarının taleplerini iletmeleri ve Başkan Yücel'e desteklerini sunmalarıyla devam etti.

MAHALLE BAŞKANLARINDAN DESTEK VE TALEPLER

Mahalle başkanları, toplantıda Alanya'nın mahalleleri için taleplerini ileterek, Başkan Yücel'e desteklerini sundular. Başkan Yücel ise mahalle başkanlarına teşekkür ederek, birlikte çalışma sözü verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet