Cumhur İttifakı, Alanya'da zafer sözü verdi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Cumhur İttifakı Antalya ve Alanya’daki zafer için bir araya geldi. AK Parti ve MHP temsilcileri, birlik ve beraberlik mesajlarıyla seçim sürecine güçlü bir başlangıç yaptı.

Yayınlanma:
Cumhur İttifakı, Alanya'da zafer sözü verdi!

Alanya'da gerçekleşen toplantıda, Cumhur İttifakı temsilcileri Antalya ve Alanya'da zafer sözü verdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, AK Parti ve MHP'nin üst düzey temsilcileri katıldı. AK Parti Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Kemal Çelik, ve Dr. Tuba Vural Çokal, MHP Antalya Milletvekili ve MYK Üyesi Abdurrahman Başkan, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız gibi isimlerin yanı sıra AK Parti ve MHP il ve ilçe başkanları da toplantıda yer aldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Tavlı, Cumhur İttifakı'nın güçlü bir dayanışma örneği olduğunu belirterek, "Bu dayanışmayı, birlik ve beraberliği Alanyamızda ve Antalyamızda yaşatmaya devam edeceğiz" dedi. MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ise birlik ve beraberlik içinde çalışarak Alanya ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni tekrar kazanacaklarını vurguladı.

Cumhur İttifakı'nın Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Alanya’mız için, Antalya’mız için Cumhur İttifakı ruhu ile bir olacağız, birlikte başaracağız! Cumhur İttifakı’na gönül veren herkese teşekkürlerimi sunarım. Bu akşam da göstermiştir ki; bu ruh ve heyecan bizde oldukça yine başaracağız, yeniden başaracağız! Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet