Erkan Cebeci Seçim Öncesi Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Alanya Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Erkan Cebeci yerel seçimler öncesinde başladığı ziyaret turuna devam ederken belediyecilik adına bilgi ve fikir alışverişlerinde bulunuyor. Cebeci'nin ziyaretleri arasında önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, AK Parti İlçe Teşkilatı ve Ak Parti İlçe Gençlik Kolları vardı.

Yayınlanma:
Erkan Cebeci Seçim Öncesi Ziyaretlerine Devam Ediyor

İlçe Başkanıyla gerçekleştirdiği istişarede, Alanya'nın geleceği ve halkın beklentileri üzerine fikir alışverişinde bulunan Cebeci, kentin ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerilerini paylaştı. Cebeci, İlçe Gençlik Kolları’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılarak gençlerle bir araya geldi. Cebeci, Gençlerle yapılan sohbet, gençlerin beklentilerini dinlemek ve onların katılımını teşvik etmek adına önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

AK Parti Alanya Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Erkan Cebeci, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "AK Parti çatısı altında Alanya'nın daha yaşanabilir bir kent olması için çalışmak, halkımızın taleplerini dinleyerek çözüm üretmek amacıyla AK Parti Alanya Belediye Meclis Üyesi aday adaylığına başvurdum. Bugün gerçekleştirdiğim ziyaretlerde, İlçe Başkanımız Mehmet Şarani Tavlı hasbihal etme fırsatı buldum. Ayrıca, Gençlik Kollarımızın toplantısında genç kardeşlerimizle buluşmak, onların enerjisinden güç almak benim için çok değerliydi. Alanya için birlikte başarılı projeler hayata geçireceğimize inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet