Hakan Tütüncü, MHP'yi ziyaret etti!

AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, MHP Antalya İl Teşkilatı'nı ziyaret ederek Cumhur İttifakı güç birliğini vurguladı.

Yayınlanma:
Hakan Tütüncü, MHP'yi ziyaret etti!

AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, MHP Antalya İl Teşkilatı'nı ziyaret ederek Cumhur İttifakı'na vurgu yaptı. Ziyarete, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve milletvekilleri de eşlik etti.

ALANYA BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL'DEN DESTEK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Tütüncü'nün ziyaretini değerlendirdi. Yücel, "Sayın Bakanımız, milletvekillerimiz ve AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hakan Tütüncü’yü İl Teşkilatımızda ağırladık." dedi. Ayrıca, seçimde AK Parti ve MHP güç birliğiyle Antalya'nın hak ettiği hizmetlere kavuşacağına inandığını ifade etti.

CUMHUR İTTİFAKI RUHUYLA ÇALIŞMA KARARI

Yapılan ziyarette, Cumhur İttifakı'nın devamı konusunda kararlılık vurgusu yapıldı. Başkan Yücel, "Cumhur İttifakı ruhu ile yine birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız. Dünyanın en güzel şehri Antalya’mızı hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız. Birliğimiz daim olsun…” ifadeleriyle işbirliği ve uyum mesajı verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet