İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Şahin, Gönüllü Desteği İle Buluştu

Alanya Belediye Başkan adayı Mehmet Şahin, gönüllü destekçileriyle Olive Garden’da düzenlenen istişare toplantısında buluştu. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı ve siyasi kariyeri boyunca herkesin yanında olan Şahin, geçmiş yardımsever duruşunun olumlu yansımalarını görmeye devam ediyor. Toplantıya her kesimden, her partiden ve her bölgeden farklı profillerin katıldığı gözlemlendi.

Yayınlanma:
İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Şahin, Gönüllü Desteği İle Buluştu

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı ve siyasi hayatı boyunca hiç kimseyi ayırmadan, sadece iyi günde değil kötü günde de herkesin yanında olan Mehmet Şahin, geçmişte gösterdiği yardımsever ve samimi duruşunun olumlu sonuçlarını almaya devam ediyor. Yapılan istişare toplantısında her kesimden, her partiden, her bölgeden farklı bir profilin toplantıya katıldığı gözlemlendi.

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Her Şey Alanya’mız İçin” düşüncesi ile çıktığımız bu kutlu yolda gönüllü dostlarımızla istişare toplantısında bir araya geldik. Alanya’mızın sorunları ve çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Gönülden gönüle köprü kurarak Alanya’mız için bizimle olan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet