Mehmet Şahin'den Alanyalı kadınlara istihdam sözü

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, Kadınlar Günü kutlamalarında "Kadınlarımız hayatın her alanında başımızın tacı olacak. Kadınlarımıza istihdam ve yeni iş sahaları sunacağız" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Mehmet Şahin'den Alanyalı kadınlara istihdam sözü

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, halk buluşmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Şahin, iskelede teknecilerle buluşmasında coşkulu bir kalabalık tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Kahvaltı programında teknecilerle tek tek selamlaşan Şahin, sorun ve talepleri dinledi.

Şahin, Alanya'nın kalbi iskeledeki tüm sorunları kısa sürede çözmek, talepleri yerine getirmek durumunda olduklarını belirterek "Önümüzdeki yaza iskelemiz ve siz değerli iskele esnafımız sıfır sorunla girecek. Mehmet Şahin sözü" dedi.

Tekneci esnafının yoğun destek verdiği Şahin, denizcileri ilgilendiren projelerinden de bahsetti.

Alanya Yat Limanı Projesi ile Alanya'nın kalbinde, yaratıcı ve farklı deneyimlerle dolu bir sosyal dünya inşa edeceklerini söyleyen Şahin, Alanya-Kıbrıs Arası Hızlı Feribot seferi ile de büyük bir ihtiyacı gidererek turizmi hareketlendireceklerini vurguladı. Kruvaziyer turizmine ilişkin projelerinin de hazır olduğunu vurgulayan Şahin, "Alanyamızı kruvaziyer turizminin önemli bir destinasyonu haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet