MHP'de Alanya İçin Yerel Seçim Çalışmaları Hız Kazandı

Cumhur İttifakı'nın Alanya'da Milliyetçi Hareket Partisi'ni destekleyeceğinin belli olmasının ardından partinin ilçe teşkilatında hareketlilik arttı. MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül esnaf ve vatandaşlarla görüşmelerine devam ederken, MHP Alanya İlçe Başkanı Yardımcısı Hasan Cantürk ise Dim bölgesi mahalle başkanları ile bir araya geldi. Mahalle başkanlarıyla seçimler konusunda istişarelerde bulunan Cantürk "üretken belediyecilik" vurgusunda bulundu.

Yayınlanma:
MHP'de Alanya İçin Yerel Seçim Çalışmaları Hız Kazandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı, yerel seçim sürecinde çalışmalarını hızlandırdı. Cumhur İttifakı’nın Antalya’da AK Parti, Alanya’da MHP’nin desteklenmesine devam kararı almasının ardından MHP İlçe Teşkilatı’nda hareketlilik arttı. MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, teşkilatta ziyaretçileri ağırlayıp partiye yeni üyelikleri onaylarken esnaf ve vatandaş ziyaretlerine de devam ediyor.
Çalışmalar kapsamında MHP Alanya İlçe Başkanı Yardımcısı Hasan Cantürk, Dim bölgesi mahalle başkanları ile bir araya geldi. Bıçakçı Mahalle Başkanı Mevlüt Ünal’ın ev sahipliğinde mahalle başkanları ile buluşan Cantürk, siyasi faaliyetler konusunda istişarelerde bulundu. Cantürk, “Alanya’mızda önümüzdeki yerel seçimde ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışını Allah’ın izni, milletimizin teveccühü, ‘Cumhur İttifakı’ ruhu ile yeniden taçlandıracağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet