Özçelik'ten esnaf ziyareti! Sıkıntıları dinledi ve destek aldı

Konaklı'da esnafı ziyaret eden CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, sıkıntı ve talepleri dinledi.

Yayınlanma:
Özçelik'ten esnaf ziyareti! Sıkıntıları dinledi ve destek aldı

Alanya merkez ve mahallelerinde saha çalışmasını sokak sokak sürdüren CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik bu sabah esnafı ziyaret eti. Özçelik ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Adayları, buradaki esnaflarla bir araya gelerek, bol kazançlı işler diledi ve işletmecilerin sıkıntılarını dinledi. Muhtar Adaylarının seçim ofislerine de uğrayan Özçelik, adaylara başarı temennilerini iletti. Esnafların Özçelik’e yakın ve samimi ilgisi gözlerden kaçmazken, vatandaşlar da alkış tutup, el sallayarak, sevgi gösterisinde bulundular. Bir esnafın 25 yıldır aynı cadde üzerinde esnaflık yaptığını söylemesi üzerine Özçelik’in, “Bu sokağın generali sensin” sözleri, herkesi gülümsetti. Dükkanının önünde tavla oynarken Özçelik’i karşısında görüp şaşkınlığını gizleyemeyen bir işletme sahibi ise, “Uzun yıllar esnafım, ilk kez bir Belediye Başkan Adayı geldi. Hep yanınızdayız” diyerek desteğini ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

SİZİ HER YERDE ANLATIYORUZ

Özçelik’e desteklerini açıklayan esnaflar, “Hakkınızda hiçbir olumsuz şey duymadık. Bizler hizmete açız ve artık değişimin vakti geldi. Alanya’nın dürüst siyasetçiye ihtiyacı var. İnşallah Alanya’yı siz yöneteceksiniz. Değişim her zaman iyidir” diye konuştu. Özçelik ve ekibine, karşı caddeden seslenerek yanlarına gelen bir vatandaş ise, “Yıllarca mevcut partilere oy verdim ama Toslak’taki halk buluşmasında yaptığınız konuşmadan çok etkilendik. Her yerde sizi anlatıyoruz. Birlikte kazanacağız.” dedi.

GÖZLERİMİZİN İÇİ GÜLÜYOR

Ziyaret turu sırasında Özçelik’in gençlerle samimi diyalogları ve sıcak sohbeti de dikkat çekti. Özçelik ile hatıra fotoğrafı çektiren gençler, “Sizi yakından takip ediyoruz ve görünce gözlerimizin içi gülüyor. Umudumuz yeşeriyor. Hiç şüphemiz yok. Bu iş oldu” dediler. 31 Mart’ta sandığa fire vermeden gidilmesi gerektiğini söyleyen Özçelik: “Gençlerimizi yetiştireceğiz ve onlara kalitesi yüksek bir Alanya bırakacağız. Biz de gençlerimizi görünce enerjimiz artıyor. Şehrimizde modern ve çok amaçlı merkezler oluşturarak, gençlerimizin her alanda gelişmesine ve eğitimlerine katkı sağlayacağız. İnternet yoluyla kısa yoldan rahatça ulaşabilecekleri çevrimiçi hizmetler ve dijital uygulamalarla şehrimizi Akıllı Kent kimliğine kavuşturacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet