Tavlı'dan seçim açıklaması: Dedikodulara dikkat!

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, 31 Mart seçimleri öncesinde seçmenlere piyasada dolaşan dedikodulara karşı uyarıda bulunarak, Cumhur İttifakı'nın adayı Adem Murat Yücel'e tam destek verdiklerini açıkladı.

Yayınlanma:
Tavlı'dan seçim açıklaması: Dedikodulara dikkat!

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, 31 Mart'ta gerçekleşecek seçim öncesi, AK Parti'nin oylarının başka bir adaya gitme iddialarını sert bir dille yalanladı. Tavlı, piyasada üretilen dedikodulara karşı Alanya halkını uyararak güvenlerini ifade etti.

İTTİFAKA TAM DESTEK

Başkan Tavlı, açıklamasında Cumhur İttifakı'nın Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel'e tam destek verdiklerini belirtti. AK Parti teşkilatlarının bir bütün olarak Cumhur İttifakı'nın adayını destekleyeceğini vurgulayan Tavlı, seçimlerde birlikte hareket ederek başarıya ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

DEDİKODULARA YER VERMEYELİM ÇAĞRISI

Başkan Tavlı, Alanya halkına seslenerek, dedikodulara, fitne ve fesata karşı dikkatli olma çağrısı yaptı. Güvenin AK Parti teşkilatlarına ve birlikte hareket ederek seçim sonuçlarını olumlu yönde etkilemeye odaklanmaları gerektiğini belirtti.

SEÇİM TARİHİ YAKLAŞIYOR

Başkan Tavlı, açıklamasını seçim sonrasında Alanya'ya daha fazla eser ve hizmet kazandırmak için heyecanla beklediklerini ifade etti. Cumhur İttifakı'nın adayı Adem Murat Yücel'i tekrar seçerek, Antalya'da ise Hakan Tütüncü başkanlarını seçmeyi hedeflediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet