Adnan Yılmaz'dan Galatasaray yönetimi için "Şampiyonlar Ligi’nden çekilin" çağrısı

Galatasaray Genel Kurul Üyesi Adnan Yılmaz, Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu için ’Şampiyonlar Ligi’nden çekilme’ çağrısı yaptı.

Yayınlanma:
Adnan Yılmaz'dan Galatasaray yönetimi için "Şampiyonlar Ligi’nden çekilin" çağrısı

Galatasaray Genel Kurul Üyesi Adnan Yılmaz, Galatasaray'ın Bayern Münih maçındaki galibiyetinin hakem tarafından çalındığını savundu ve yönetime turnuvadan çekilme çağrısı yaptı.

Yılmaz, şunları söyledi:

"Bayern Münih ile Almanya’da oynanan Şampiyonalar Ligi maçında Galatasaray’ın galibiyeti kesin olarak elinden alınmıştır. Bunun sorumlusu hakem ve bu hakeme maç veren UEFA yönetimidir. Faturayı da ödemesi gereken UEFA’dır, mağdur olan Galatasaray değildir. Goller incelenip ona göre sonuç açıklanmalı. Bu maçın sonucu goller incelendiğinde Galatasaray’ın ofsayt olan golü geçerlilik kazanmalı ve Bayern Munih tarafından ofsayttan atılan gol iptali edilmeli. Maç sonucu Galatasaray’ın 2-1 üstünlüğü ile bittiği açıktır. UEFA şerefini kurtarmayacaksa, Şampiyonlar Ligi’nden çekilerek UEFA’ya gerekli ahlak dersi verilmelidir. Galatasaray adı çok büyüktür. Eğer Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nden çekilirse UEFA hatasını düzeltecektir. Hakeme ceza vermek, Galatasaray’ın mağduriyetini ortadan kaldırmıyor. UEFA’nın görevi hakeme ceza değil adaleti sağlanmaktı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Keşfet