Ahmet İbanoğlu, Ali Koç'a Suç Duyurusunda Bulundu

Ahmet İbanoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda kendisine yönelik yapılan hakaretler nedeniyle Ali Koç'a suç duyurusunda bulundu.

Yayınlanma:
Ahmet İbanoğlu, Ali Koç'a Suç Duyurusunda Bulundu

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunarak gündemi sarsan bir adım attı. İbanoğlu'nun Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısında kendisine yönelik ağır hakaretlerde bulunduğunu öne sürmesi üzerine Ali Koç'a yönelik suç duyurusu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapıldı.

Koç'un, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Yüksek Divan Kurulu toplantısında Ahmet İbanoğlu'nu hedef alan ifadelerinin ardından İbanoğlu'nun avukatı Yusuf Garip, basın aracılığıyla suç duyurusu hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. Garip, Koç'un ifadelerinin müvekkilinin kişisel onuruna, saygınlığına ve kamuoyundaki itibarına zarar verici nitelikte olduğunu belirterek, söz konusu ifadelerin ağır hakaretler içerdiğini vurguladı.

KOÇ'UN İFADELERİNE KARŞI İBANOĞLU'DAN SERT TEPKİ

ahmet-ibanoglu-ndan-ali-koc-hakkinda-suc-duyurusu.jpeg

Açıklamalarında, Koç'un kamuoyu önünde müvekkiline karşı hakaret içeren ifadeler kullanması ve beden diliyle adeta üstünlük taslamasıyla ülke kanunları ve insan hakları değerlerini hiçe saydığını dile getiren Garip, suç duyurusunun gerekçelerini detaylandırdı. Bu durumun, Fenerbahçe Başkanı olmanın imtiyaz ya da ayrıcalık sağlamayacağı ve herkesin kanunlar önünde eşit olduğu gerçeğini ortaya koyduğunu vurguladı. İbanoğlu'nun avukatı, suç duyurusunun bu çerçevede, hukuki bir adım olarak atıldığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet