Alanya Belediyespor, Arkas Spor Maçı İçin Yoğun Hazırlık İçinde

Alanya Belediyespor'un Başantrenörü Serkan Oğuz ve Kulüp Başkanı Mehmet Erken, ligde 5. sırada yer aldıkları ve 24 Aralık'ta oynanacak olan Arkas Spor maçına yoğun bir şekilde hazırlandıklarını belirtti. Takım, galibiyet elde ederek Avrupa kupalarına yaklaşmak istiyor.

Yayınlanma:
Alanya Belediyespor, Arkas Spor Maçı İçin Yoğun Hazırlık İçinde

Maç 24 Aralık Pazar günü saat 13.00'de Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak. Ligin 5'inci sırasında bulunan Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz günde çift antrenman yaparak hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.
ERKEN’DEN TARAFTARA ÇAĞRI
Alanyalı sporseverlerin desteklerinden son derece memnun olduklarını söyleyen Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, ilk yarının son maçı olan pazar günkü Arkas maçına herkesin gelerek takıma destek olmalarını istedi.
“GALİBİYETLER HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ”
Başantrenör Serkan Oğuz ise, Alanyalı sporseverlere yeni galibiyetler hediye etmek istediklerini belirterek, ilk yarının son karşılaşması olan Arkas Spor maçından galibiyetle ayrılmak için hazırlıklarının tam gaz devam ettiğini söyledi. Brand Group Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Lig'in 7. sırasında yer alan Arkas Spor maçından galip ayrılarak Avrupa kupalarına bir adım daha yaklaşma konusunda kararlı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet