Alanya Belediyespor Efeleri, Öğrencilerle Söyleşide Buluştu

Alanyalı Efeler, Mehmet Akif Türktaş Anadolu Lisesi'nde düzenlenen söyleşi etkinliğinde öğrencilerle buluştu. Sporun eğitimle birleştiği bu etkinlikte, öğrenciler sporcuların deneyimlerinden ilham aldı ve keyifli anlar yaşadı.

Yayınlanma:
Alanya Belediyespor Efeleri, Öğrencilerle Söyleşide Buluştu

Her hafta öğrencilerle söyleşide buluşan Alanyalı Efelerin bu haftaki durağı Mehmet Akif Türktaş Anadolu Lisesi oldu.
Okul Müdürü Ruhi Sarıkaya, Müdür Yardımcısı Seren Zerrin Özsarıkaya ve okul öğretmenlerinin hazır bulunduğu söyleşiye Başantrenör Serkan Oğuz, Atletik Performans Antrenörü Ali Furkan Yarar, oyuncular Azizcan Ataoğlan, Samet Sineren ve Uğur Kılınç katıldılar. Söyleşide konferans salonu tıklım tıklım dolarken, öğrenciler şampiyon efeleri büyük coşkuyla karşıladı. Öğrencilere sporu ve voleybolu anlatan oyuncular, spor yaşamları ile ilgili soruları yanıtladı. Söyleşide Başantrenör Serkan Oğuz, başarılı bir sporcu olmanın yollarını paylaşarak, kariyer, stres yönetimi ve motivasyon üzerine detaylı bilgiler verdi.
“SPOR AKADEMİK BAŞARIYI DÜŞÜRMEZ”
Maç öncesi hazırlık sürecinden de söz eden Oğuz, okul ile sporun azim ve disiplin ile birlikte yürütülebileceğini, sporun akademik başarıyı düşüreceği ön yargısına inanmamaları, aksine sporun başarıyı da beraberinde getireceğinin altını çizdi.

SORULAR ZAMAN ZAMAN KAHKAHAYA BOĞDU
Öğrencilerin soru yağmuruna tuttuğu Efeler, her soruya tek tek yanıt verdi. Gençlerin spor ve voleybola dair sorularının yanı sıra, "Voleybol oynamadan voleybol antrenörü olabilir miyim?", "Boyunuzdan dolayı yatak sıkıntısı çekiyor musunuz?", "Kaç numara ayakkabı giyiyorsunuz?", "Daha yükseğe sıçramak için ne yapmalı?", "Fizik güzelliğini sağlayan spor dalı hangisi?", "Voleybol oynadığınız için mi uzun musunuz?” “Uzun olduğunuz için mi voleybolcu musunuz?" şeklindeki soruları zaman zaman salonu kahkahaya boğdu.
Alanyalı Efeler, tüm öğrencileri hafta sonu oynanacak Arkas maçına aileleri ile birlikte gelerek takıma destek olmalarını istedi.
BAŞANTRENÖR TAKIM FORMASI HEDİYE ETTİ
Söyleşi sonrası Mehmet Akif Türktaş Anadolu Lisesi Voleybol Takımı ile Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı oyuncuları sahada sembolik maç yaparak hatıra fotoğrafı çektirdi. Alanyalı Efeler son derece samimi ve keyifli ortamda gerçekleşen söyleşiden dolayı okul yönetimi ve öğrencilere teşekkür etti. Başantrenör Oğuz, Okul Müdürü Ruhi Sarıkaya ile Müdür Yardımcısı Seren Zerrin Özsarıkaya'ya takım forması hediye etti.

alanyali-efeler-2-1.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet