Alanya Belediyespor'dan büyük başarı! TSYD Voleybol Turnuvası'nda şampiyon oldular

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında Alanya Belediyespor birinci olarak şampiyonluğa ulaştı. Turnuvada Alanya Belediyespor'u Cizre Belediyespor, Bigadiç Belediyespor ve Arkas Spor takip etti.

Yayınlanma:
Alanya Belediyespor'dan büyük başarı! TSYD Voleybol Turnuvası'nda şampiyon oldular

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında Alanya Belediyespor birinci olarak şampiyon oldu. Turnuva, Atatürk Voleybol Vestel Spor Kompleksi'nde Efeler Ligi ekipleri olan Arkas Spor, Alanya Belediyespor, Bigadiç Belediyespor ve Cizre Belediyespor'un katılımıyla gerçekleşti.

Turnuvanın son gününde oynanan müsabakalarda Alanya Belediyespor, Cizre Belediyespor'u ve Bigadiç Belediyespor da Arkas Spor'u 3-2'lik skorlarla mağlup etti. Bu sonuçların ardından Alanya Belediyespor turnuvayı birincilikle tamamladı. Diğer takımlar ise sırasıyla Cizre Belediyespor, Bigadiç Belediyespor ve Arkas Spor olarak yer aldılar.

Turnuvada birinciliği elde eden Alanya Belediyespor'a kupasını TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş takdim ederken, diğer takımlara katılım plaketleri verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet