Alanya Kestelspor, Bergama ile telafi peşinde

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Alanya Kestelspor, ligin 20. haftasında deplasmanda Bergama Sportif Faaliyetleri ile karşılaşacak ve son maçtaki mağlubiyeti telafi etmek istiyor.

Yayınlanma:
Alanya Kestelspor, Bergama ile telafi peşinde

Alanya Kestelspor, TFF 3. Lig 4. Grup'ta heyecan dolu mücadelesine devam ediyor. Takım, ligin 20. haftasında yarın deplasmanda Bergama Sportif Faaliyetleri ile karşılaşacak. Maç, Bergama 14 Eylül Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak ve Diyarbakır Bölgesi C Klasmanı hakemi İsmail Güzel'in yönetiminde gerçekleşecek. Yardımcı hakemlikleri ise Samet Kaya ve Recep Korkmaz yapacak.

Alanya Kestelspor, son haftada evinde Tokat Belediye Plevnespor'a 1-0 mağlup olmuştu. Bu maçın ardından telafi peşinde olan Kestelspor, Bergama deplasmanından galibiyetle ayrılarak moral bulmayı hedefliyor. Bergama Sportif Faaliyetleri ise son maçta deplasmanda Muşspor'a 3-0 mağlup olmuştu.

Ligde şu ana kadar 30 puan toplayan Alanya Kestelspor, 4. sırada yer alırken, 17 puanla 11. sırada bulunan Bergama Sportif Faaliyetleri karşısında üstünlük sağlamak istiyor. İki takım arasındaki ilk yarı mücadelesi Alanya'da 1-0'lık Kestelspor üstünlüğüyle sona ermişti. Bu kez deplasmanda oynanacak maçta Kestelspor, geçmişteki başarısını tekrarlayarak önemli bir galibiyet almayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet