Alanyalı Efeler'den genç voleybol severlere eğitim!

Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Nezihe Soydan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Söyleşi ve antrenmanın ardından öğrencilere forma ve voleybol hediye edildi.

Yayınlanma:
Alanyalı Efeler'den genç voleybol severlere eğitim!

Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Alanya Nezihe Soydan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin öğretmenleri ve öğrencileri ile düzenlenen söyleşiye katıldı. Konferans Salonu'ndaki tanışma ve söyleşiye Alanya Belediyespor Voleybol Takımı Başantrenörü Serkan Oğuz, oyunculardan İrfan Çetinkaya, Azizcan Ataoğlan, Uğur Kılınç ve Oğuzcan Doğruluk katıldılar. Söyleşiye Okul Müdürü Mehmet Üstün, Müdür Yardımcısı Mehmet Ender Topaktaş, öğretmenler Emel Karaaslanoğlu, Deniz Kumru, Rüştü Uygun, Ahmet Sandal ile öğrenciler katıldı. Tüm öğrencilerin hazır bulunduğu salonda takım oyuncuları yoğun ilgiyle karşılaştı. Sporcular, gençlerin sorularını yanıtlarken, voleybol sporu ve takımla ilgili bilgiler verdiler. Alanya Belediyespor Voleybol Takımı Başantrenörü Serkan Oğuz, gençleri voleybolun hem fiziksel hem de zihinsel faydaları konusunda bilgilendirirken, takım ruhunun önemine de vurgu yaptı.

OKULA FORMA VE TOP HEDİYE EDİLDİ

Etkinliğin sonunda öğrencilerle voleybolcular arasında samimi sohbet gerçekleşti ve hatıra fotoğrafları çektirildi. Başantrenör Serkan Oğuz okula voleybol topu ve takım forması hediye ederken, gençlere spor yapmaları konusunda öneride bulundu. Söyleşi sırasında birçok öğrenci voleybola olan ilgisini dile getirdi. Okul yönetimi ve öğrenciler, Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'na teşekkür ederek bu tür etkinliklerin gençler için çok değerli olduğunu vurguladı. Başantrenör Oğuz, 10 Aralık'ta Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak Galatasaray maçı olduğunu hatırlatarak tüm öğrencileri aileleri ile birlikte tribünde görmekten mutlu olacaklarını söyledi. Son olarak da oyuncular okul bahçesinde kısa bir süre voleybol oynadılar. Alanya Nezihe Soydan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri etkinlik için kendilerine konferans salonunu açan Fevzi Alaettinoğlu Anadolu Lisesi'ne teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet