Alanya'nın gururu Deniz Öncü! Moto3 Şampiyonası'nda yarışacak

Milli motosikletçi Deniz Öncü, Endonezya Grand Prix'sinde Dünya Moto3 Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Yayınlanma:
Alanya'nın gururu Deniz Öncü! Moto3 Şampiyonası'nda yarışacak

Alanyalı milli motosikletçi Deniz Öncü, uluslararası arenada adını bir kez daha duyurmak için Endonezya'da düzenlenecek olan Dünya Moto3 Şampiyonası'na katılacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından organize edilen Dünya Moto3 Şampiyonası'nın 15. ayağı, bu hafta sonu Uluslararası Mandalika Pisti'nde gerçekleştirilecek.

Red Bull KTM Ajo takımıyla şampiyonada üst sıraları zorlayan Deniz Öncü, bugün serbest antrenmanlarda performansını test edecek. 14 Ekim Cumartesi günü ise sıralama turlarında en iyi zamanı hedefleyecek. Sezonun 15. ayağı ise 15 Ekim Pazar günü TSİ 07.00'de 20 tur üzerinden gerçekleşecek.

Ayrıca, Balkan Motosiklet Birliği (BMU) Avrupa Pist Şampiyonası'nın son yarışları Yunanistan'da düzenlenecek. Şampiyonanın Serez Pisti'nde yapılacak olan 11. ve 12. ayak yarışlarına Türkiye adına Hüseyin Karakaya, Ömer Utku Karpuz, Ares Stefan Bengiç, Can Başar, Yiğit Yıldız ve birçok genç yetenek katılacak, Türkiye'yi başarıyla temsil edecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet